Nicolette van Dam ligt er alweer uit bij SBS 6

Nicolette van Dam ligt er na twee jaar alweer uit bij SBS 6. Haar contract is in de zomer afgelopen en is niet verlengd. Dat hebben beide partijen bevestigd aan RTL Boulevard. Van Dam zette deze zomer nog een prestatie van formaat neer op de familiezender: met het dagelijkse Klinkt Smakelijk scoorde ze nog slechter dan 6 Inside. Ook al haar andere programma’s voor Talpa Network deden het beroerd. Zowel The Next Boy/Girl Band, Dance as One als Kitchen Impossible flopten.

SBS 6 lost het sympathiek op met Van Dam, want in de media mag de presentatrice communiceren dat ze zelf een contractverlenging heeft afgeslagen omdat ze zich bezig wil houden met dingetjes op social media.

Een Kees Tolletje dus. Ook Kees Tol kreeg zogenaamd geen nieuw contract bij SBS 6, omdat hij zijn horizon wilde verbreden. Waar hij nu te zien is? Op de dijk in Volendam.

Een woordvoerder van Talpa laat over Nicolette van Dam weten: “Nicolette heeft zich de afgelopen twee jaar ingezet voor SBS 6. Na afloop van haar contract heeft zij zelf besloten om op projectbasis verder te gaan.

Van Dam gaat zich dus bezighouden met social media. Geinig excuus, vindt ook Beau van Erven Dorens, die gisteren aan het woord kwam in RTL Boulevard.

Op de vraag hoe het gaat met Beau, antwoordde hij cynisch: “Nou jongens, ik ben ongelooflijk enthousiast en anders ga ik me verder gewoon toeleggen op social media.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen