Chantal Janzen gunt de Ster aan Jinek: ‘Ze is de beste’

Chantal Janzen is samen met Eva Jinek en Floortje Dessing genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, maar kan er goed mee leven als niet zij, maar Eva met de tv-prijs naar huis gaat. Dat heeft ze dinsdagavond aangegeven in RTL Boulevard. Janzen is een groot fan van Jinek. “Ik ben een Eva-fan en dat heb ik nog nooit onder stoelen of banken gestoken. Dat is gewoon een van de besten die we hebben in ons land. Ik heb haar ook vaak laten weten: ‘Kom bij ons’“, zegt hij,

Verslaggever Aran Bade sprak uitgebreid met Janzen. Hij zegt: “Chantal Janzen heeft hem al eens drie keer op rij gewonnen, dan mag je volgens de reglementen een jaar niet meer meedoen – dat was in 2017 – en in 2018 won ze hem weer. Dat is wel bijzonder. Chantal zegt nu: ‘Ik gun het Eva. Ze heeft een carrièrestap gemaakt. Ik denk dat Eva hem in ontvangst mag nemen.‘”

Bade denkt daar net zo over. “Eva Jinek zit in de piek van haar carrière, dat wordt waarschijnlijk denk ik de winnaar, maar vlak Floortje en Chantal ook niet uit.

Bij de mannen zijn André van DuinArjen Lubach en Beau van Erven Dorens genomineerd. “Ik vind André de verrassing van de drie. Arjen Lubach heeft een hele schare fans en Beau heeft zeven levens.”

Ronald Molendijk vindt ze alle zes usual suspects. “Ze komen ook allemaal uit Amsterdam uit de grachtengordel. Dat is ook wel een totaal gênante vertoning. Alsof er in de rest van het land geen mensen wonen die iets kunnen presenteren. Het gaat er niet om waar ze vandaan komen, maar waar ze wonen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen