Radio Veronica test Wilfred Genee uit in ochtendspits

Giel Beelen en Wilfred Genee wisselen in de week van maandag 7 oktober voor één keer van ochtend- en middagshow. Op deze manier maken ze promotie voor elkaars programma’s. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Beelen staat zijn felbegeerde plekje in de ochtendspits voor even af en dat doet hij met plezier; hij ziet Genee als een goede collega. “Als radiomaker gun ik Wilfred met liefde even de magie van een week ochtendradio. Dat is niet uit te leggen, maar moet je voelen.

Hij vervolgt: “Ik vind het zelf ook lachen om de mensen eens naar huis te brengen met de laatste nieuwtjes en de beste muziek. En natuurlijk lekker om even een paar dagen niet vroeg naar bed te hoeven!

Wilfred Genee reageert: “Volgens Niels en Rick is de ochtendshow de ultieme radiobeleving, zij kunnen het weten. Ik ben heel blij dat ik dit met het team van Veronica Inside een keer mag meemaken. En ik wil onze luisteraars in de middag trakteren op de bijzondere radio die in de ochtend te horen is. Ik denk dat we elkaars luisteraars zeker gaan verrassen!

Veronica Inside is in die week van 6.00 tot 9.00 uur op zender en de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen van 16.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen