BN’ers positief over Beau, Matthijs wenst hem succes

Beau van Erven Dorens heeft maandag tijdens de eerste aflevering van zijn late talkshow Beau op RTL 4 veel complimenten ontvangen van BN’ers. Dat is te zien op het sociale medium. Het begon aan het begin van de avond al met een succeswens van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De NPO-ster nam de tijd om zich even tot Van Erven Dorens te richten en dat zegt wat over de gunfactor die de RTL-ster heeft. Ook de rest van de avond bleef het bij lovende woorden.

Van Nieuwkerk sprak de volgende woorden in DWDD: “Ja, over een paar uur start het nieuwe latenightprogramma van Beau van Erven Dorens. Wij wensen Beau uiteraard heel veel succes en dat doen we met een speciale ode, uitgevoerd door De Vliegende Partners.”

Ook nadat Beau van start ging, kon hij veel complimenten incasseren. “Wel misschien een iets grotere tafel voor Beau. Ziet er verder erg mooi uit. Mooi decor en prachtig licht“, liet Jan de Hoop weten.

Nieuwe Revu-baas Jonathan Ursem vond de tafel ook wat klein. “Slim bezuinigen bij RTL: de tafel van Beau zo klein maken dat er geen kaasstengels op passen. Scheelt elke dag toch weer een paar euro.

RTL-stertechjournalist Daniël Verlaan: “Zou graag een groter bureau en een grotere bank zien. Maar wat is Beau toch een fijne gastheer en interviewer. Al vier keer hardop gelachen om Beau. Heerlijk, iemand met zelfspot op tv. En niet te vergeten: hij komt geïnteresseerd en oprecht over.

6 Inside-deskundige Sébas Diekstra: “De studio is sowieso een verademing omdat er niet weer een dinertafel staat.” Je kunt twisten over de studio, maar de presentator is een topper. Laten we Beau een eerlijke kans geven om zich als late night show te bewijzen.”

NPO-gezicht Renze Klamer: “Boeiende combi! Studio van een gezellige Amerikaanse Late Night, inhoud van een typisch Nederlandse talkshow (actualiteit, politiek) maar eerste gesprek niet met bekende namen maar meer Na Het Nieuws-achtige gasten (onbekend en relatief jong).

Lied

Vooral het einde van Beay kon de kijker bekoren. Met gevoel voor zelfspot zong Van Erven Dorens een lied om zich in te dekken tegen lage kijkcijfers: “Het is niet mijn schuld. Het ligt aan het weer, aan de Champions League en dan de pers, die mag mij niet, het is te licht of het is te zwaar, hij kan niet zingen, het decor is raar, maar lief publiek, ik blijf erbij: het ligt aan iedereen, behalve mij.”

Daniël Verlaan: “Ik ging echt stuk toen die lichtbol a la Duncan Laurence naar beneden kwam. Fijne aflevering, mooie afsluiter. Ik ga morgen weer kijken.

3FM-dj Domien Verschuuren: “‘Het ligt aan iedereen, behalve mij.’ Beau dekt zichzelf met een flinke dosis zelfspot in aan het einde van aflevering 1.

AD-mediajournalist Marcus den Blanken: “Moeilijke eerste uitzending voor Beau, maar hoe hij het afsluit is werkelijk geniaal. 👏👏👏

Maurice Wijnen: “Hahaha, zelfspot alom plus een Duncan – lichtbol, Beau je bent een topper. Veelbelovende eerste uitzending van Beau in mooie ‘Fallon’ achtige setting. Zowel luisterend als doorvragend. Kan alleen maar beter worden.

Foto: RTL

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen