Beau vindt boos klimaatmeisje lijken op Exorcist-engerd

Beau van Erven Dorens vindt het boze klimaatmeisje Greta Thunberg wel wat weg hebben van de griezelgriet uit The Exorcist. Dat gaf hij gisterenavond aan in zijn talkshow Beau. Thunberg heeft een speech gehouden tijdens de klimaattop in New York en daar is behoorlijk wat om te doen. Het meisje was zo woest dat veel mensen er gewoon een beetje eng van worden. In DWDD werd er lyrisch op gereageerd, maar Beau is iets behoudender: hij vindt het meisje een beetje eng.

Van Erven Dorens denkt dat klimaat-Greta even gekalmeerd moet worden. “Ik moest even denken aan de film The Exorcist. Ken je die? ‘Your mother sucks cocks in hell!‘”

Hij vindt het naar dat Thunberg zo wordt afgeslacht op social media, maar denkt ook dat ze nu te ver gaat. “Het is natuurlijk heel zielig, want het meisje is zestien en vandaag werd ze helemaal afgeslacht op Twitter. Sommigen waren echt keihard. Het gaat hier om een meisje van zestien, dat waarschijnlijk Asperger heeft.”

Zij is natuurlijk helemaal aan het doordraaien nu van de spanning. Het is echt heel zielig, dus ze moet inderdaad een beetje tegen zichzelf in bescherming worden genomen.”

Thunberg in New York:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen