Beau overstag: kiest voor tafel in plaats van bank

Ook de bank van Beau van Erven Dorens overleeft het niet. Zijn gasten zitten vanaf maandagavond aan een traditionele talkshowtafel. Dat kondigde de tv-ster vrijdag aan het slot van zijn uitzending op RTL 4 aan. Van Erven Dorens liet zijn bank en deskje direct uit de studio tillen. Hij koos er bewust voor, maar is nu klaar met die studiosetting. “Dit was de laatste uitzending voor dit bureau en de laatste uitzending voor die bank. Het is nou eenmaal zo: we gaan over naar een tafel.

Vervolgens tegen de kijkers: “Als u denkt: wat is dat nou raar dat hij het doet, wat is dat nou gek! Wij kwamen er opeens achter dat de dynamiek aan zo’n tafel beter is.”

Loretta Schrijver: “Ik kan er úren over praten, over die stomme banken! Een tafel verbindt, een tafel daar zit je met z’n allen aan, je kijkt elkaar aan!

Beau: “Ik heb maandenlang gezegd: ‘Fúck de tafel!’ En nu dacht ik opeens: o ja, dát heb je aan een tafel! Je kan lekker met elkaar kletsen en elkaar in de ogen kijken.”

Al vanaf de eerste uitzending kreeg Beau het advies om zijn bank te lozen. Vrijdag in DWDD sloten Matthijs van Nieuwkerk en John de Mol zich aan bij dat advies.

Johan Derksen zei vrijdag in VI zelfs te verwachten dat de bank de ondergang van Beau betekent: “Nee, hij gaat het hier niet redden, want ik vind dat je heel ongemakkelijk aan dat lessenaartje zit. Je zit niet op je gemak, ik vind het niet lekker. Ik vind Beau wel een warme man en een sympathieke man, maar ik vind de hele entourage niet goed.

Ooit begon ook Eva Jinek haar talkshowcarrière met een bank. Nadat ze de bank de deur uit deed, is haar talkshow ineens enorm gegroeid.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen