Zoontje Jeroen van der Boom niet naar Songfestival

Het is Luuk, het zoontje van Jeroen van der Boom, gisteren niet gelukt om met zijn groepje MOVES de nationale finale van het Junior Songfestival winnen. Hij nam zijn verlies uiterst sportief op. Dat was gisteren te zien in de uitzending van Shownieuws op SBS 6. Luuk (foto: rechts) heeft al de nodige ervaring; zo trad hij al eens met zijn vader op tijdens Toppers in Concert. Toch zag hij hoe Matheu (foto: links) er met de winst vandoor ging. Zijn liedje Dans Met Jou viel in de smaak.

Luuk reageerde voor de camera van Shownieuws heel sportief. “Ik had natuurlijk wel willen winnen, maar dat maakt natuurlijk nu helemaal niet meer uit, want Matthieu heeft zo’n topact neergezet en ik weet zeker dat Matthieu gaat stralen op het podium.”

Showkenner Evert Santegoeds daarop: “De appel valt niet ver Van der Boom zou je kunnen zeggen, hè?

De Junior Songfestival-jury denkt dat de keuze voor Matheu helemaal top is. “Wat een podiumbeest! Dit is echt een internationale act. Hij speelde met de camera en ging er voor, heel zelfverzekerd. Hij doet gewoon wat hij moet doen. Hij heeft echt het totale pakketje. Die uithalen heeft hij genaild, dus wij waren erg onder de indruk.

Het Junior Eurovisie Songfestival vindt op zondag 24 november plaats in Polen. Het muziekfestijn zal op die dag vanaf 16.00 uur worden uitgezonden op NPO 3.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen