Beau opent met twee topgasten: Baudet en Hiddema

Beau van Erven Dorens opent zijn langverwachte late talkshow vanavond met twee topgasten: Thierry Baudet en Theo Hiddema, het duoboegbeeld van Forum voor Democratie. Dat heeft RTL 4 laten weten. De komst van Baudet is opvallend, omdat Van Erven Dorens in aanloop naar de première juist heeft gezegd dat de politiek leider hem heeft afgezegd, net als Femke Halsema. “Ze gaan eerst kijken: wat is het? En dan komen ze hopelijk na een paar weken bij mij.

Baudet is dus alsnog overstag gegaan. Praten met zo’n omstreden figuur vindt Van Erven Dorens erg leuk. “Je hebt verschillende tactieken. Je kunt dezelfde vraag honderd keer stellen. Of je kunt echt een gesprek aangaan, dat is meer mijn stijl. Ik verheug me erop een gesprek te voeren met Thierry Baudet. Meteen aanvallen werkt vaak averechts.

Bij Beau doen de Forum-sterren ‘voor het eerst hun verhaal over de turbulente zomer’ en blikken ze vooruit op het komende politieke jaar. Wie er nog meer te gast zijn is onduidelijk.

Wat heeft concurrent Jinek te bieden? Joost Vullings, Xander van der Wulp, Sven Kockelmann en Dries Roelvink komen praten over het nieuwe politieke jaar en Wopke Hoekstra schuift aan vanwege zijn HJ Schoo-lezing.

Beau begint om 22.30 uur op RTL 4, Jinek om 23.00 uur op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen