Beau legt lat laag, tevreden met 400.000 kijkers

De ambities van Beau van Erven Dorens op kijkcijfergebied liggen niet bepaald torenhoog. Hij is tevreden als zijn late talkshow Beau uiteindelijk stabiliseert op zo’n 400.000 kijkers per avond. Dat heeft hij zondag gezegd in RTL Boulevard. Beau heeft er nu twee weken op zitten op de late avond van RTL 4. In de eerste week keken er gemiddeld 591.000 mensen (16,7 procent) naar het programma, terwijl hij afgelopen week genoegen moest nemen met 459.000 kijkers (13,8 procent).

De presentator is niet ontevreden. “We zijn twee weken onderweg en het is onwijs spannend. Ik ben zo ontzettend blij en zo tevreden. Ik heb een fantastisch team, we maken echt ongelooflijk veel plezier.”

De content is goed, vindt Van Erven Dorens. “We zijn elke keer iets nieuws aan het doen waarvan ik weet: daar worden we heel gelukkig van. Het gaat echt niet allemaal goed, maar het is wel lekker ontspannen en ik voel dat het vertrouwen er een beetje is.”

Hij vervolgt: “Nou nog stabiele kijkcijfers en dan niet de flatliners van 100.000, maar als we gewoon een gemiddelde van 400.000 hebben, dan zitten we al goed.”

Kijk, het minst mooie zou zijn als we op 20 december zeggen: ‘Het is niet gelukt, we trekken de stekker eruit.’ Maar als het zo is, so be it. We gaan gewoon ramkoers recht vooruit.”

Jinek trekt elke avond ongeveer 900.000 kijkers. Op 30 september wordt ze weer afgelost door Pauw.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen