Beau en Boulevard blij met komst Eva Jinek

De actuele RTL 4-daily’s RTL Boulevard en Beau hebben vrijdagavond vol enthousiasme gereageerd op de komst van de nieuwe RTL 4-daily Jinek. Ze vinden het top dat Eva Jinek overstapt naar de commerciële zender. “Hartelijk welkom, Eva. Wat leuk dat je er bent, Eva Jinek. Dat is toch wat? Wij verheugen ons zó ontzettend op jou en we zijn heel blij dat je komt. Wat ontzettend gezellig“, zei Beau van Erven Dorens, die gaat afwisselen met Jinek, in de opening van zijn talkshow.

Van Erven Dorens vervolgens: “Ik denk dat het wel belangrijk dat ik je heel even wat vertel over RTL en een paar collega’s aan je voorstel. We hebben een smoelenboek bij RTL, daar kom jij ook bij. Een paar collega’s moet je echt even leren kennen.”

Daarop kwamen de ‘smoelen’ van Erland Galjaard, Gordon, Linda de Mol, Johnny de Mol, Wendy van Dijk en Merel Westrik in beeld. “Nee, deze niet jongens, die zijn weg allemaal.”

Daarna kwamen onder meer Luuk Ikink (“dat is een man die van katten houdt, net als jij”), Ludo Sanders (“echt een heel gevaarlijke peer”), Chantal Janzen (“als je nou een keertje een programmaatje te veel hebt, dan kan je altijd naar Chantal Janzen toe”) en Gerard Joling (“die heb je zelf altijd al als seizoensafsluiter, dus die kan gewoon blijven”) in beeld. “Welkom Eva!

Ook in RTL Boulevard werd vol vreugde gereageerd. “Wat een ontzettend goed nieuws is dit“, zei Bridget Maasland.

RTL’s tv-kenner Ron Vergouwen daarop: “Voor RTL gaat de vlag uit. Ik zag nog net niet de polonaise zojuist in de make-upruimte. Iedereen is er blij mee. Het is goed nieuws voor RTL, want ze is de talkshowkoningin en heeft hartstikke goede kijkcijfers. Ze heeft ook een heel goede PR-machine om zich heen en een goed imago. RTL heeft er dik voor betaald, maar daar krijg je wel wat voor.”

 

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen