Bartho Braat: ‘Te veel nieuwe jonge acteurs in GTST’

Bartho Braat denkt dat de kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden zo zijn ingestort omdat de cast niet herkenbaar genoeg meer is. Dat zegt de acteur in weekblad Story. Ook Braat is afgehaakt. “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de serie het laatste jaar te weinig heb gezien om echt een goed oordeel te kunnen vellen. Maar als ik er af en toe langskom, dan valt het me wel op dat er in heel korte tijd wel heel veel jonge mensen voorbijkomen van wie ik denk: waar kom jij nu ineens vandaan?

De mensen op straat zeggen hetzelfde, aldus Braat. “Dat is ook waar ik op straat heel vaak over word aangesproken. Dan zeg ik: ‘Dus jullie willen mij terug?’ En dan wordt daar bevestigend op geantwoord.”

Braat wil wel weer terug in GTST. “Alle keren dat ik ben teruggekomen, vond ik het leuk en dat zou ik nu ook weer vinden. Voor mij is het echt een tweede thuis geworden. Met mensen als Ferri Somogyi, Joep Sertons en Everon Jackson Hooi heb ik echte vriendschappen.”

Leeft zijn personage nog? “Mijn personage Jef is met zijn broer Robert nu op hun wijnboerderij in Frankrijk. Als ze de oogst laten mislukken, komen we ze op onze motoren terugrijden!

Lees ook: GTST-exit Bartho Braat niet vrijwillig (januari 2016)

Foto: Olivier Thijsen

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen