Aran Bade: ‘Peter heeft geen plannen met mij’

Aran Bade is als verslaggever van RTL Boulevard al behoorlijk bedreven in het halen van een wit voetje, maar liever was hij voor de bruine arm gegaan. Tv-baas Peter van der Vorst gunde de presentatie van Ziet Sterren echter aan een ander en dat vindt hij jammer. “Ik heb wel altijd gezegd dat ik vind dat Van der Vorst ziet sterren moet blijven. Nou, dat gaat Art Rooijakkers nu doen. Dat is wel een programma wat ik heel erg leuk zou vinden, in ieder geval om het te laten blijven bestaan.”

Bade heeft nu zijn zinnen gezet op een soort spin-off van RTL Boulevard, vertelt hij aan Radio Veronica. “Ik vind het leuk om het vele materiaal wat wij weggooien bij Boulevard om daar twintig minuten van te maken. Dat zou ik een heel leuk programma vinden om te doen.

En Boulevard presenteren? “Ik vind de presentatoren die we nu hebben het hartstikke goed doen en ik vind mijn rol als reporter ook heel erg gaaf, omdat je bij de mensen thuiskomt.

Hij kan wel een hoop willen, maar als RTL-Peter het niet ziet zitten, gebeurt het niet. Heeft Peter plannen met hem? “Nou, niet concreet. Ik moet eigenlijk zeggen dat ik daar verder niets over kan zeggen, hè? Haha. Op dit moment is daar niet sprake van, maar wat ik wel voel bij RTL – en dat hoor je wel meer, al kan het wat klef overkomen – is dat Peter wel korte lijntjes heeft met iedereen.”

Als je een idee hebt of iets ligt je aan het hart, dan kan je dat nu altijd bij RTL kenbaar maken. Dat is wel goed.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen