Angela begrijpt media-ophef over open relatie niet

Angela Groothuizen begrijpt niet dat er in de bladen en in de showrubrieken zo veel ophef is ontstaan over haar onthulling in Volkskrant Magazine dat haar man Rob een bijvrouw heeft. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in RTL Boulevard. Groothuizen onthulde twee weken geleden dat Rob er niet alleen bij haar in gaat. “Rob heeft een heel dierbaar iemand in zijn leven. En dat vind ik prima, want ik heb óver. Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je?

Het leverde flink wat ophef op, maar Groothuizen vindt haar situatie doodnormaal. “Ik vind het eigenlijk een beetje gek dat je met elkaar een leven deelt en dat je dan tegen de ander zegt: ‘Het moet altijd met mij.’ Dat vind ik zó’n onzin. Dat heb ik nooit gedaan en dat wil ik zelf niet.”

Sterker nog: ze beveelt iedereen een open relatie van harte aan. “Ik denk dat het voor heel veel mensen héél goed zou zijn. Iedereen gaat heel groot trouwen – ik ben trouwambtenaar, ik weet het – en daarna wordt er weer gescheiden. Ik ben nog steeds met volgens mij de leukste en lekkerste man die ik ken, maar we willen wel samen oud worden en als je dat tegen elkaar uitspreekt, dan komt het altijd wel goed.”

Bridget Maasland daarna: “Je moet het wel kunnen. Je moet niet jaloers zijn op de ander.”

Aran Bade: “Het is niet voor iedereen geschikt om een open relatie te hebben. Ik ben er zelf niet zo’n voorstander van. Ik zou heel snel jaloers zijn en denken: wat gebeurt er allemaal?

Even over naar de tv-gerelateerde zaken: hoe lang blijft Groothuizen nog bij RTL? “Ik hoop heel lang. Ik vind het zulke fijne mensen.”

Tot wanneer loopt haar contract? “O, eind volgend jaar denk ik.”

Bade: “O, dan heb je nog even.”

Foto: RTL, William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen