André Hazes helpt mensen van tattoo af op SBS 6

André Hazes jr. blijft een gezicht van SBS 6. Hij gaat voor de zender een programma maken waarin mensen hun tatoeage kunnen laten verwijderen. Dat heeft hij gisterenavond bekendgemaakt in een oproep in Shownieuws. Hazes is liever aan het werk dan dat hij thuis op de bank bij zijn gezin zit, dus deze tv-klus is een cadeautje voor de volkszanger. Het programma heet Getekend Voor Het Leven en de opnames zullen later dit jaar van start gaan voor uitzending in het voorjaar van 2020.

In de kandidatenoproep zegt Hazes: “Hou je net als ik van tatoeages, maar heb je er eentje laten zetten waar je spijt van hebt, wat je tegenwerkt in het leven en heb je een boeiend verhaal waarom je ervan af wil, meld je dan aan op onderstaand adres en dan ga ik je helpen.

Volgens Shownieuws-presentatrice Airen Mylene wordt dit ‘waanzinnige televisie’. Gelukkig zijn er dus nog mensen te vinden die enthousiast worden van dertien-in-een-dozijn-televisie.

Het is overigens een freelanceklus van Hazes. Hij heeft John de Mol in januari immers laten weten niet meer onder contract te willen staan bij SBS 6. “Ik heb gewoon geen haast en wil alleen maar dingen doen die ik leuk vind en niet zo iemand zijn die drie programma’s per jaar móet gaan maken, omdat er een contract is getekend. Dat gaan we niet doen“, zei hij toen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen