Hazes jr. stopt met soap en wil geen SBS-contract

André Hazes jr. komt voorlopig niet met een vierde seizoen van zijn SBS 6-soap André Hazes: ik haal alles uit het leven. Hij gaat op z’n minst een flinke soappauze nemen. Dat heeft de presentator gezegd op NPO Radio 5. Hazes jr. wil een beetje gas terugnemen als het om televisie gaat. “Of het ooit terugkomt dat weet ik niet, misschien wel, maar er gaat in elk geval even een heel lange pauze tussen zitten. Ik heb toevallig drie weken geleden een gesprek gehad met John (de Mol, red.).”

De volkszanger heeft aan de mediamiljardair laten weten niet onder contract te willen bij SBS. “Ik heb gewoon geen haast en wil alleen maar dingen doen die ik leuk vind en niet zo iemand zijn die drie programma’s per jaar móet gaan maken, omdat er een contract is getekend. Dat gaan we niet doen.”

De focus moet op het zingen blijven, aldus Hazes. “Dat vind ik het allerleukst. Het presenteren erbij vind ik leuk om te doen, maar het moet niet het zingen in de weg gaan staan.”

Wel blijft tv zijn interesse houden. “Ik heb gewoon vrijheid en mag dingen zelf bedenken als ik wil. Daar zijn we mee bezig.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen