Albert is naar Pompeii geweest: ‘Was weinig van over’

Albert Verlinde heeft een ongelooflijk fijne zomer achter de rug. Na de laatste aflevering van zijn kijkcijferflop 6 Inside is hij op vakantie geweest naar Zuid-Italië én New York. Dat heeft hij maandagochtend gezegd in Koffietijd. Verlinde is even helemaal lekker bijgekomen. “Ik ben heerlijk naar Italië geweest, Zuid-Italië, dus Bari, Napels, de hele mooie plaats Matera, ik heb Pompeii gezien, maar daar was weinig van over. Het was ongelooflijk mooi“, aldus de SBS 6-presentator.

Zuid-Italië was echt even genieten, geeft Verlinde aan. “Het was heerlijk en die mensen zijn aardig en het was een redelijke temperatuur. Het eten is ook ongelooflijk. Het leuke is dat je daar best veel kunt eten, maar dat het niet veel is. Het is allemaal lekker en smaakvol. Het was fantastisch. Echt heerlijk genoten.”

Daarna vloog hij de oceaan over. “Ik ben ook nog een weekje naar New York geweest om voorstellingen te kijken.”

De rest van de tijd zat hij in eigen land. “Voor de rest ben ik lekker in Nederland geweest, want ik ben toch wel twee maanden vrij geweest. Zie ik er fit uit? Ja, ik sport ook heel veel. Het is leuk dat je het zegt. Ik vind het leuk om twee, drie keer in de week te sporten.”

Volgende week maandag is Verlinde opnieuw te gast in Koffietijd, dan om over het theaterseizoen te praten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen