‘Airen Mylene pikt baantje ontslagen Hart-sterren in’

Geplaatst op do 12 sep 2019 om 9:30

Airen Mylene lijkt het baantje in te gaan pikken van een van de twee ontslagen sterren van Hart van Nederland: Gallyon van Vessem en Selma van Dijk. Dat werd gisterenavond gemeld in RTL Boulevard. John de Mol gooit de bezem door Hart en dat betekent dat de twee 50-jarige presentatrices het veld moeten ruimen. Wie komt er voor in de plaats? “Airen Mylene is nu iemand die wordt genoemd. Ze is ook al een paar keer ingevallen“, meldde Ron Vergouwen in RTL Boulevard. 

Vergouwen vindt het ontslag van Gallyon en Selma onhandig. “Het is natuurlijk het kroonjuweel van SBS 6. Als je denkt aan SBS 6 denk je aan Hart van Nederland en het scoort ook nog steeds prima. Er is dan toch iemand denkt: we gaan hier weer aan sleutelen, maar dat moeten ze niet doen, want er is al zo veel aan gesleuteld. Er wordt zo veel aan gerommeld en dat moet je niet doen. Het is gewoon goed zoals het is.

Een paar jaar geleden werden er ook drie gezichtsbepalende Hart-sterren ontslagen: Cilly Dartell, Maureen du Toit en Milika Peterzon. “Om nou weer twee beeldbepalende mensen weg te halen… Ik vind het niet slim, vooral niet nu, omdat er zo veel in de media te doen is om vernieuwing bij SBS.

Hoe is de sfeer bij Hart? “Die lijkt toch wel bedrukt. Het waren goede presentatrices en ze lagen ook goed bij de redactie. Dit zorgt natuurlijk voor onrust op de redactie, want iedereen denkt nu: ben ik de volgende?

Du Toit kwam ook aan het woord. Zij leeft mee met Gallyon en Selma. “Iedereen die op wat voor manier z’n baan kwijtraakt zit natuurlijk even in een dip. Ja, weet je. Ik heb Gallyon en Selma natuurlijk al uitgebreid gesproken. Maar goed, het zijn twee sterke meiden, die redden zich prima.

Wie van het Hart-team blijven er over? Mirella van Markus, Sandra Schuurhof, Marlayne Sahupala en Evelien de Bruijn. Althans, Evelien de Bruijn? Die presentatrice is nu nieuwslezer van Gerard Ekdom en is gestopt als vaste Hart-ster.

De Bruijn: “Ik blijf wel Hart van Nederland doen, maar iets geminimaliseerd. Ik ben nu vijf dagen per week gewoon bij Gerard en heel af en toe ga ik nog invallen bij Hart van Nederland. En ik blijf als het goed is ook de speciale projecten doen, zoals de Vierdaagse. Dat mag ik blijven doen. Dat is de zegen van één bedrijf: radio en tv bij Talpa.

Lees ook: ‘John de Mol ontslaat Hart-sterren Gallyon en Selma’ (dinsdag)

Foto: SBS
52 Reacties op “‘Airen Mylene pikt baantje ontslagen Hart-sterren in’”


 1. Anita

  Wat een foute beslissingen weer bij Talpa.
  Het wordt nooit iets daar!

 2. Daantje

  Stom

 3. Albert Verlinken

  Liever een MILF dan COUAGAR moet John denken.

 4. Wessel

  Domme beslissing van de Mol.
  Gaat, net als een paar jaar geleden, weer veel kijkers kosten.

 5. #RTL Kijker - de enige echte#

  Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, niemand die die 2 mutsen met rollator zal missen.

 6. Maria

  Hemaritis heeft toegeslagen.

 7. Anita

  @Albert Verlinken
  Couagar klinkt als een apensoort.

 8. Albert Verlinken

  @Anita,
  spelfoutje van mij. Ik bedoel cougar. Wikipedia zegt: Een cougar is een economisch onafhankelijke vrouw boven de veertig die een (seksuele) relatie met een veel jongere man op het oog heeft. De jongere man wordt ook wel toy boy genoemd, waarmee wordt aangeduid dat de oudere vrouw in de relatie tevens de dominante partner is en de man zich dit laat aanleunen, hetzij uit economische motieven, hetzij omdat hij zich daadwerkelijk seksueel aangetrokken voelt tot oudere vrouwen.

 9. #NPO kijker - de enige echte#

  RTL Boulevard?

  Glazen bol leugens/roddels. vdVorst en zijn nep sterren zijn nog erger dan Angela de Jong haar roddelrubrieken.

  Wie weet de leegloop nog bij RTL Nieuws? Alle vrouwen boven de 50 moesten eruit. De mannen mochten blijven zoals drankorgel Frits.

 10. Bbbrrrrrr

  Walgelijk

 11. Anita

  @Albert
  De betekenis is bekend.
  Toch dank voor de genomen moeite.

 12. Paul

  Rechtzaak over leeftijdsdiscriminatie?

 13. Het moet Boink zijn

  @Maria, wat is dat, hemaritis?

 14. Norvo

  Als het een kwaad meesterplan is om Airen in het HvN zadel te helpen zijn ze er wel erg vroeg bij. Mylene gaat er binnenkort eerst een paar maanden uit vanwege haar zwangerschap. En het lijkt me dat ze na haar verlof niet direct happig is om 5 avonden in de week live tv te doen met twee kleintjes thuis (kijk maar naar Jinek).

 15. Kaatje

  Zij is wel jonger maar kan het niet, wat willen we nou, een zender met jonge mensen, voor jonge mensen die niet kijken en door mensen die het niet kunnen?

 16. Annoniemus

  Die Airen kan ook niet veel meer dan autoque voorlezen , maar ziet er wel beter uit dan die oude dames!

 17. Curryworst

  Een paar jaar geleden moesten dus Cilly Dartell, Maureen du Toit en Milika Peterzon het veld ruimen. Oh oh wat erg was dat toch allemaal.
  Maar… wie kent ze nog?
  En wat een ophef toen Sandra Schuurhof er voor terug kwam. Niet eerlijk, past niet in het team etc. Ook die (mini)storm is geluwd.
  Gewoon een kwestie van even wennen.

 18. Nu zo

  Gelukkig kijk ik zelf niet meer naar de tv met die drekpropaganda van zowel de NPO als de commerciële omroepen, deugen, diversiteit, mag niet meer, bla bla……….

 19. Hart van Zielig Nederland

  Ik hou niet van die zielige tokkie-Tv

 20. robb

  Zij pikt niks in ze krijgt die baan mc.

 21. Paula V.

  Niks zeggend vrouwtje, excuus allochtoon

 22. Raadsel van de Dag

  Hoe komt het dat Sandra Schuurhof mag blijven?

 23. ger

  Denk dat een rechtzaak qua leeftijdsdiscriminatie een goede zaak zal zijn voor de ontslagen dames

 24. Marco

  Haha waar hebben die mensen het over. Hart van nederland is niet afhankelijk vd twee vrouwen, kijkcijfers zullen echt niet minder worden ofzo. Het enige wat zij doen is voorlezen van het nieuws. Dat kan een jonger en natuurlijk een veel goedkoper persoon ook, moet johnie hebben gedacht. Want het salaris van zijn zus moet wel ergens van betaalt worden.

 25. Michel

  Fantastisch… ik ga kijken naar Airen…

 26. MC kijker

  En daar hebben we NPO kijker weer die ook onder dit artikel weer iets negatiefs weet te ventileren over RTL. Ziekelijk.

 27. No. 14

  Hoezo leeftijdsdiscriminatie? Ene Linda de M mag wel gewoon blijven….

 28. Ron

  Dit is toch ook een lichtgewicht dit meisje. Beetje lege huls met totaal geen uitstraling. Leuk voor Shownieuws maar niet meer dan dat.

 29. JohanV

  @RTL-kijker: wacht maar tot je zelf achter een rollator loopt, dan weet je hoe dat is.

 30. X

  @RTLkijker: Daar denkt onze regering toch heel anders over…

 31. #NPO Kijker - de enige echte#

  MC kijker
  Thu 12 Sep 2019 om 10:28

  De waarheid is keihard.

 32. #RTL Kijker - de enige echte#

  @ Johan – Je spreekt uit ervaring

  @ X – geloof je het zelf

 33. X

  RTLkijker: Dat is een feit.

 34. Robert

  Lachertje die rooie, die zal wel even zeggen wat de Mol moet gaan doen.
  Hart van Nederland verandert gewoon een beetje, big deal zeg.
  Weten die meiden zelf ook wel die nu weg moeten, en die zullen best wat centjes mee krijgen, en dan naar de regionale omroep of Max.
  En ja Airen leuk meisje om te zien, maar wel lekker die Taeke Takema op de kinderen laten passen of zijn hockeysticks gaan oppoetsen, dat was niet veel op tv.

 35. G.ossip

  Pikt baantje in vind ik zwaar stemmingmakerij ,er gaan mensen weg en er komen mensen bij,zo gaat dat in elk bedrijf.

 36. sukkel

  Selma moet koffietijd gaan presenteren die dikke Loretta bakt er niks van.. wat stelt die domme vragen zeg en dan lachen om niks…. Selma zou het veel beter doen…….

 37. Joop55

  Heb je zoveel in huis… doe je dit, wat een beleid weer.

 38. Dreetje

  Moet er weer zo’n excuus-soewarte op tv? We hebben d’r al zoveel. Ben bang dat dit meiske niet veel meer kan dan auwtokjoe oplezen.

 39. ping

  De ene foute beslissing na de andere bij SBS6. die twee nu weggestuurde dames waren geweldig. Zagen er goed en jong uit, vriendelijk, intelligent, hartelijk, kijkers keken er graag naar. Ik begin te twijfelen aan meneer John’s geestelijke staat.

 40. pong

  @ping; en die Airen Mylene ken ik niet, maar heeft een nare uitstraling op de foto. Daarbij een domme blik. Je vraagt je af of een chimpansee daar soms de leiding heeft bij SBS.

 41. Blaatje slaa

  Och och, wat een stemmingmakerij van rtl boulevard (kots). Airen Mylène is bovendien heel goed te doen.

 42. Nw

  Van mij mag ze. Ze hebben kansen genoeg gehad en genoeg verdiend. Tijd voor frisse gezichten nu.

 43. Zonder Naam

  Airen ziet er goed uit en lijkt me verre van dom, maar enige persoonlijkheid ontbreekt. Maar goed, in hoeverre heb je dat bij Hart Van Nederland eigenlijk nodig?

 44. Jan

  De één zijn dood is de ander zijn brood..

 45. kaart

  Geen fijne uitstraling, dus geen verbetering.

 46. dennis

  Boulevard kan zich beter druk maken om hun eigen rtl4, dat loopt niet goed daar.

 47. Mick

  Zet de fout recht en behoud die twee alsnog, je hebt de reacties gezien De Mol. Je zat fout, men vindt oudere mensen niet erg.

  Zie Astrid Joosten, André van Duin, Linda de Mol, Robert ten Brink, Jan de Hoop enzovoorts. Leeftijd is niet het probleem, overkill is het probleem.

  Haal ze terug of geef ze een ochtendshow.

 48. ano@niem.nl

  Boulevard is niet goed ingelicht. Hoewel Ayren het wel zou willen om haar carriere weer op te krikken zal alleen van Markus blijven als nieuwslezer. Schuurhof gaat verslaggeving doen en Marlayne… ik vermoed dat ook zij iets anders gaat doen of aan de kant gaat. Er komen mannelijke anchors bij tesamen met Westerik en Celine Huysmans

 49. Ouwe Knar

  In het usd land..gaan ze veel langer mee. Zoals die Judy Woodruff, de anchor van PBS die in November 73 wordt. En gewoon doorgaan.

 50. Snoop

  @Ouwe Knar. Lekker boeiend.

 51. WEST*

  Bedenk wel dat er heel veel mensen zijn die naar Disney , hebben gekeken die maandag j.l. van start ging dat heeft ook zijn invloed op het kijkgedrag !

 52. Geox

  @West
  Ik dacht dat je zei dat het kwam omdat iedereen in de nachtdienst werkte. Wat is het nou??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.