Yolanthe krijgt bij Jinek kritiek van Peter R. de Vries

Geplaatst op wo 28 aug 2019 om 11:00

Yolanthe Cabau zat dinsdag in de talkshow van Eva Jinek om haar nieuwe politieserie op SBS 6 te pluggen, maar had het niet makkelijk. Ze zat namelijk aan tafel met Peter R. de Vries, een fervent criticaster van politiedrama. Er kwamen enkele fragmenten uit haar serie DNA voorbij, maar die waren volgens De Vries niet erg geloofwaardig. Hij zette uiteen waarom er niets klopte van de getoonde fragmenten. Gelukkig vatte Yolanthe het sportief én met zelfspot en humor op.

De Vries bemoeide zich al snel met het gesprek toen er een fragment werd getoond. “Ik moet je zeggen dat ik die scène van die achtervolging naar beneden vanaf dat balkon dus heel ongeloofwaardig vind.”

Cabau grappend: “Ja, maar dát was dus de stuntvrouw!” Ze had de lachers op haar hand. Iets daarvoor gaf ze namelijk aan dat ze al haar scènes zelf doet.

De Vries: “Die man heeft een behoorlijke voorsprong. Het lijkt wel of hij beneden heeft staan wachten tot zij eindelijk gearriveerd was.”

Eva Jinek: “Ik zou ook beneden wachten als Yolanthe eraan kwam! Dan zou ik ook even pauzeren met mijn vlucht.”

De Vries: “Als je die scène goed bekijkt: die klopt niet.”

Jinek: “Peter, verpest het nou niet! Het is televisie!

Cabau grappend: “Maar je hebt goed opgelet. Dat vind ik fijn.”

Later kwam er nog een fragment van een lijkschouwing voorbij. Was dat wel realistisch? “Nee, helemaal niet. Deze man komt tot allerlei conclusies, terwijl het lijkt nog niet eens open is geweest. Er is nog geen eens sectie gepleegd.”

Er volgt een volledige stilte. Jinek daarna: “Misschien heeft hij hem weer dichtgenaaid?

De Vries: “Nou, dat is in elk geval niet te zien dan.”

Wesley

Aan het eind van het gesprek stipte Jinek ook nog even kort Cabau’s scheiding van Wesley Sneijder aan. Daar ging ze niet op in. “Om heel eerlijk te zijn vond ik het sowieso wel spannend om hier vanavond te zitten, omdat het voor het eerst weer voor de camera’s is en er veel gebeurd is en het nog steeds best wel turbulent is.”

Ik wil er eigenlijk ook niet te veel over zeggen. Ik ben blij dat ik hier nu kan zijn voor DNA en alle andere dingen die ik ga doen.”

Foto: KRO-NCRV
71 Reacties op “Yolanthe krijgt bij Jinek kritiek van Peter R. de Vries”


 1. Sjors van Kempen

  Het fabeltje dat politieseries realistisch moeten zijn is achterhaald. Het is entertainment!

 2. Karel

  Was de belichting juist?

 3. Wooki

  1. Yolanthe kreeg geen kritiek, De Vries vond de scènes niet geloofwaardig.
  2. De Vries bemoeide zich er niet mee, maar gaf antwoord op een vraag.

  En toen ben ik gestopt het met lezen van dit schoolvoorbeeld van een MC-оphits-brоddelstukje. Veel plezier met het gejank hieronder van iedereen die er wel intraрt.

 4. Roelof

  Altijd sensatie met Peter aan tafel, vandaar een zeer gewaardeerde gast bij de redacties. Uurtje komen raaskallen kost wel 3000 euro maar dat wordt op de koop toegenomen.

 5. RaymondVL

  Peter R. de Vries mocht weer even in de spotlights staan. Dit keer over de rug van de vermoorde Nicky Verstappen. Uiteraard bij Jinek tegen een royale vergoeding want ook Nicky is voor Peterrrrr een verdienmodel. Niets meer, niets minder.

 6. Jordao

  Nou in die Amerikaanse films en series klopt er soms ook geen ene hout van. P.R. moet alles niet teveel serieus nemen. Zelfs in JB 007 films worden er blunders gemaakt en dat met een budget van wat zal het zijn~ 300 miljoen dollar?

 7. Paul

  Yolanthe komt best sympathiek over. Maar wat zonde van haar uiterlijk. 34 jaar en al helemaal strak van botox en fillers. Echt te veel.

 8. Annie

  OMG wat is er met haar gezicht gebeurd?
  Belgisch kliniekje?

 9. Tv junkie xl

  Ach ja Peter…we zijn het inmiddels gewend. Heeft altijd zijn woordje klaar…maar weet geen raad als iemand hem tegenspreekt met feiten.

 10. M.

  Waarom heeft Yolanthe zich op deze gruwelijk manier laten verminken… Wat verdrietige voor haar, zo jong en nu al zo onnatuurlijk en ongezond uiterlijk… Ik wens haar veel wijsheid en zelfliefde toe. Amen

 11. Bart tv man

  Het was gewoon onder de gordel dit interview. Yolanthe uitnodigen om haar te kakken te zetten. De regie nam met opzet Peter alin beeld bij het uitzenden van de scenes DNA. Met opzet gedaan. Meer het niveau van Shownieuws dan van een serieuze talkshow. Jeroen Pauw had dit zo niet gedaan.

 12. WaveX

  Als je leest en hoort wat voor bende het is in hunner geliefde Amsterdam. Criminelen beleven hier hun Finest Hour. Overheid is nergens te zien. Ja in docusoaps over handhavers met malle fietshelmpjes op die met zijn vijfen in een klein bestelautootje vreten gaan halen bij de shoarmaboer of Chinees. Om daarna weer levensgevaarlijke missies uit te voeren zoals adres wikkeltjes zoeken in een omgekeerde vuilnisbak. Omdat deze een paar uur te vroeg langs de weg is gezet.

 13. Annie

  @WaveX
  Is echt geen nieuws hoor! Dat speelt al meer dan 25 jaar.

 14. Wessel

  Het gesprek liep net even anders dan in het artikel is beschreven.
  #slechtejournalistiek

 15. Jolandada

  Met al dat plastic heeft ze behoorlijk wat duiten binnengeharkt. Zij staat vanavond vast niet zelf aardappelen te schillen voor het eten.

 16. Robert

  Er is zeker wat aan te merken op het gezicht van Yolanthe, maar ach moet ze zelf weten, zij is nog wel slank, Wesley is 25 kg aangekomen in een week.

 17. Sjaak

  Zat Jinek weer te zeuren dat ze van Clinton houdt en dat Trump slecht is?

 18. Remi

  … Het was weer een onvervalst @Jineklive avondje …
  … Baudet bashen … Twamp bashen …

  Eva en haar @Groenlinks redactie-team kijken terug op een geslaagde avond ;)

 19. Padaboem Pats

  Zonde dat ze zo aan haar gezicht heeft laten sleutelen. Ze kan haar naam beter veranderen in Yolanthe Cabouwpakket.

 20. Wanny

  Yolanthe werd helemaal niet te kakken gezet. Ze kreeg juist een mooi podium om zich te presenteren en haar nieuwe programma te promoten.

 21. Gary

  Yolanthe als actrice is net zo lachwekkend als Wendy van dyk met een water pistooltje is moordvrouw.

 22. Grace321

  Hahaha

 23. Oma's kanten betonmolen

  Yolanthe is veel succesvoller dan Eva. Ook haar voorgevel is aanmerkelijk spannender. Dat dan die zure heks niet velen.

 24. Mart

  Ik vond Yolanthe een beetje te veel in de hemel geprezen en vol van haarzelf.

  Ik kan het verkeerd hebben, maar ze gaat steeds meer lijken op Sylvie

 25. Kickel

  Zelfde chirurg?

 26. Ik wilde dit even kwijt.

  Snap niet dat die de Vries nog ergens uitgenodigd word, meer dan de helft van Nederland haat die vent !!!

 27. Chantal

  @Ik wilde dit even kwijt. – Spraakmakend, daar gaat ’t om. Snap je het nu?

 28. Lieke van Lexmond Lover

  Wesley sneijder is nu met Gaby Blaaser die veel mooier is en natuurlijker dan Yolanthe

 29. Leon

  Arme Wesley had 10 jaar geleden beter naar zijn pappie kunnen luisteren had hem miljoenen aan alimentatie gescheeld ;))
  Die paar knaken die hij nu nog bezit worden goed bij de shoarmaboer besteed.

 30. zucht

  “Gelukkig vatte Yolanthe het sportief én met zelfspot en humor op.” schrijft MC.
  Oja, inderdaad, gelukkig maar. Het zou toch wat zijn als ze anders reageerde. Ik kan me voorstellen dat MC enorm opgelucht is dat ze bijvoorbeeld geen enorme keel opzette. Dat was echt afschuwelijk geweest. Een ramp!
  Maar GELUKKIG reageerde ze sportief en ook nog met humor en zelfspot. Ik denk dat het een opluchting voor ons allemaal is. Als ze boos zou worden, zou haar gezicht barsten, denk ik.
  Goh, wat is MC toch blij met de manier waarop ze reageerde. Goed zo, Yolanthe. MC is heel erg begaan met jou, dat merk je wel.

 31. Peanut

  Yolanthe ziet er fantastisch uit. Maar dat zou ook zo zijn geweest zonder ingrepen. Maar ‘wat is er met haar gezicht gebeurd’ is zwaar overtrokken. En MC, ik zeg het maar weer eens: hou het bij feiten. Wordt een beetje moe van de overtrokken stukjes en verkeerde contexten.

 32. Reklats

  Ik was die jongen in het publiek rechts achter Eva. Ik had dus niet veel zicht op de boobies van Jinek. Maar daar kwam ik ook niet voor. Ik kon mij wel heel erg fixeren op het truitje van Yolanthe. Omdat ik pas vanmorgen voeg thuis was (laten we zeggen dat ik zicht heb op waar Yolanthe overnacht) heb ik het net terug kunnen kijken. Ik staarde eigenlijk best wel een beetje . Oeps. Ik hoop niet dat het teveel opviel want ik wil op een groeiend permanente wiijze in de directe nabijheid van Yolanthe blijven vertoeven.

  Trouwens. Ik snapte niet veel van de ook aanwezige Iris Frederix. Zei ze nou dat soja van koeien in de Amazone kwam en dat de Vegetarische Slager hun melkte! Het kan ook zo zijn dat ik mijn blik iets te veel af liet dwalen naar La Yolanthe….zucht…. en ik dus niet alles wat die dame (maar enkele jaren ouder dan mijn idool maar helaas wel wat levendiger in haar gezicht, Ik ben meer van de plastieken) zo enthousiast vertelde, ondertussen steun zoekend bij de keurmeester, helemaal mee heb gekregen.

 33. man pan

  Yolanthe vatte het sportief én met zelfspot en humor ??? valt niet veel anders te doen. Als je haar cast als politieagent dan weet je nu al bij voorbaat dat de serie niet veel soeps is.

 34. Bart

  Bij mensen als Yolanthe moet alles altijd in de openbaarheid. Ook als ze een relatie heeft moet iedereen zien hoe goed ze het heeft. Is de relatie eenmaal over dan wil ze er niet over praten. De media, tv zenders en producenten moeten vrouwen zoals Yolanthe en Sylvie gewoon negeren en helemaal nergens meer voor vragen.

 35. G.ossip

  Hou op met deze meid,lekker op instagram je brood gaan verdienen ipv acteren wat zij niet kan,niet alles veranderd in goud wat zij aanraakt.

 36. Reklats

  Alsjeblieft.. Let niet op mij. Ik kijk gewoon heel geboeid!
  Mijn bril besloeg nog net niet!

  https://evajinek.kro-ncrv.nl/fragmenten/yolanthe-ik-had-nog-nooit-iemand-in-de-boeien-geslagen-buiten-de-slaapkamer

 37. Smulpaap

  hahaha @Wooki

 38. No. 14

  Yolanthe had expres niet verteld, dat die politieserie een parodie is.
  Ze wil gewoon serieus genomen worden…

 39. Boris

  Wookie heeft duidelijk geen idee van hoe journalistiek bedreven wordt op kwaliteitssites zoals den deze. Ga maar lekker naar je linkse/rechtse propagandakanalen als NRC, De Volkskrant of De Telegraaf.

 40. Drama queen

  Wat een heerlijk wijf 😘

 41. Robert Schoemacher

  Wat is er met haar gezicht gebeurd? Het ziet er zo onnatuurlijk uit.

 42. Bolly

  Wat veel jaloerse lui hier. Jolante is een pracht van een mooie vrouw met een zalig figuurtje. Ze heeft alles mee ook een schitterend mooi zoontje. Heerlijk die vrouw en ook Sylvie Meis en Nicolette van dam ook! Ik droom van hun 3.

 43. FlyingLotus

  Petur is boos, ze wil niet aan zijn tollie zitten.

 44. Gert

  ik kijk graag naar Yolanthe die hard rennend achter de boeven aan gaat; kijk ze schudden!

 45. Bart

  Ik zou haar graag toch eens meerdere malen keihard tussen haar benen willen pluggen.

 46. Niks op TV.NL

  Peter is een zielig figuur… Loopt alleen maar in de weg…

 47. Dij Enkletser

  Was weer een verschrikkelijk Mutsengesprek bij Jinek.
  Met die Iris Frederix (Opgespoten Lippen?) met haar Mutsenlogica ,….

 48. Robson

  Maar Yolanthe heeft wel een stel heerlijke ti.ten zeg ,

 49. Dij Enkletser

  Met Jinek,Yolanthe,Iris Frederix,
  zie je deze dames stiekem in zichzelf denken “Spiegeltje,Spiegeltje aan de Wand ,Wie is er het Mooiste van het Land”
  Botox,opgespoten Lippen,makeup,Fitness enz…
  om zo aantrekkelijk mogelijk gevonden te worden..haha

 50. Merel Westrik

  Wat een goede propaganda-uitzending was het gisteren weer!
  Baudet moest kapot, Twamp moest kapot. Heer-lijk om selectief met informatie om te gaan en zo een mening als feit verkopen.
  Ik hoop dat mijn programma op Net5 net zo drammerig, propagandistisch en subjectief wordt als dat van mijn vriendinnetje Eva. Alleen jammer dat mijn programma niet op kosten van de belastingbetaler wordt gemaakt.

 51. Pie

  @Dij Enkletser, jaloers? Leer jezelf dan beheersen en eet niet zoveel. Hoe meer je eet des te grote jouw maag wordt!

 52. Henk

  Wat kan jij drammen Merel, je lijkt wel een specht. Maar je zal wel een grefo zijn die zich aan het vervelen is.

 53. sukkel

  JInek maar weer Trump bashen wat en vreselijk wijf en die plastic pop Jolanthe nog erger

 54. Dij Enkletser

  Pie
  Wed 28 Aug 2019 om 15:42

  Haha…,voel jij je aangesproken?
  Ik heb het juist over de Onderlinge Jaloezie,Afgunst die Vrouwen onder mekaar hebben,die je hier duidelijk kan zien…

  Trouwens ,afgaande wat Vrouwen mij laten merken,schijn ik er toch wel goed uit te zien !zit in mijn Genen,hehe…

 55. Dij Enkletser

  Robson
  Wed 28 Aug 2019 om 15:32
  Maar Yolanthe heeft wel een stel heerlijke ti.ten zeg ,

  Mijn Oude Buurman zei altijd >>

  “Er is een T iet van Komen ,en er is een T iet van Yolanthe”

 56. Ron

  Peter heeft wel gelijk. Het is in de details gewoon vaak genadeloos slecht. Misschien moet hij zich maar bij dit soort serie en films aanbieden als specialist om de draaidagen te begeleiden om te kijken of alles wel realistisch in beeld wordt gebracht. Ik zou dat serieus een goed idee vinden. Stoor me ook af en toe aan het mateloos maken van fouten in details.

 57. Dij Enkletser

  Ik ben voor méér Yolanthe, maar mínder Peturr op de TV,…

 58. FlyingLotus

  Turkse vrouwen, voor de daad moet zij eerst met een scheerapparaat aan de gang. BRRRR

 59. dennis

  De Vries zit in iedere talkshow, geen prettige gast, klaagt altijd, ligt altijd aan een ander, tijd om te gaan rentenieren met je geleuter de VRies.

 60. Bart

  Zou Yolanthe keihard tussen die koplampen in willen spuiten

 61. Erwin

  Jammer hè, dat Mediacourant weer valse berichtgeving plaatst. Bekijk het artikel eens zonder vooroordelen en reageer DAARNA. Mafklappers.

 62. Paut Pielusma

  Zo’n narcist als Peter Erfenis de Vries wil je als normaal mens niet naar kijken. Zonde van de tijd.

 63. Dij Enkletser

  Paut Pielusma
  Wed 28 Aug 2019 om 17:22

  Petur eRgernis de Vries.

 64. Maatje te groot

  Al die Nederlandse politie series zijn volkomen belachelijk en onecht. Haha die wezenloze blik toen Peter over het lijk sprak.dat niet geopend was. Wat een domme koe Ik denk ook dat ze alleen om haar voorgevel gekozen is. Echt niet om haar verstand . .

 65. Bart

  Heb zin om aan die kwarktepels te zuigen en in die natte pruim te komen

 66. Johnny👀

  Achter het raam zou ze het niet slecht doen.

 67. Bart

  Likken zou ik haar tot ze gigantisch klaar gaat komen

 68. anoniem

  deze familie is super slecht

  en uit op geld

  hema / vriend

  kijk uit met deze familie

  Jolanthe wie is je tandarts

  wie is architect van je smoel

  yolanthe is vals als die valse tanden in der smoel.

 69. WM

  Peter R de L*L is niet geloofwaardig, deze man hoort zichzelf graag praten en is een allesweter maar hij weet niet zo veel. Hij is oud geworden trouwens deze lelijke vent met zijn lange puntkin, lange puntneus.

 70. Nunc aut Nunquam

  Deze golddigger is te stom om te schijten,,,,, kan dus helemaal niets!!!!!!
  maar ????????????????? tieten??????????????????

  Moet helaas toegeven dat aartskwal Peter R in deze helemaal gelijk heeft aangaande de kwaliteiten van deze (luxe) snol!!!

 71. Bart

  Ik zou Yo heel graag bezwangeren ze kan de eiwitten goed gebruiken die ik in d’r blaf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.