Wilfred Genee wil analist maken van Wesley Sneijder

Geplaatst op Wed 14 Aug 2019 om 8:45

Wilfred Genee adviseert Wesley Sneijder om bij de televisie te gaan werken nu hij zijn carrière als profvoetballer heeft beëindigd. Dat heeft de Veronica-ster dinsdag gezegd in RTL Boulevard. Genee ziet het wel zitten en zou Sneijder er graag bij helpen. “Mijn voorkeur zou hebben dat Wesley zo snel mogelijk bij de televisie gaat werken. Daar heb ik hem ook al een paar keer via via voor benaderd. Ik denk dat hij een perfect analyticus zou zijn“, zegt de host van Veronica Inside.

Sneijder zou een goede tv-persoonlijkheid zijn, denkt Genee. “Hij heeft veel kijk op het spelletje, hij heeft een leuke mening, hij is grappig, hij is ad rem. Dan kunnen wij hem een beetje aan de hand nemen en dan kan hij van daaruit verder kijken hoe hij zijn carrière ontwikkelt.”

Peter R. de Vries denkt dat het een goede optie is voor Sneijder. “Ik zie geen trainer in hem, eerlijk gezegd. Daar vind ik hem niet het type voor. Maar ik ben het met Wilfred eens dat hij als analyticus van voetbalwedstrijden wereldwijd terechtkan.”

Hij heeft natuurlijk in Turkije een grote naam en daar kan hij volgens mij ieder weekend commentaar bij voetbalwedstrijden geven. Hij heeft ook in Spanje en Italië gespeeld, dus hij kan overal terecht. Daar kan hij een hele goede boterham mee verdienen, als hij dat nog nodig zou hebben.”

Foto: RTL
35 Reacties op “Wilfred Genee wil analist maken van Wesley Sneijder”


 1. jan

  Als Peter R. de Vries het denkt zou ik het juist niet doen.

 2. Verkaar

  Die smerige autosloper?

 3. White Angel

  Goed…heeeeel goed idee Wilfred, hij heeft er heel veel verstand van.
  Dat gaat helemaal goed komen.

 4. White Angel

  @@Verkaar

  Wat een super domme reactie,

  Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

 5. HansR

  VInside heeft schreeuwend behoefte aan analisten,mwwr haast niemand wil daar aan tafel. Als Jan Boskamp er niet is moeten we het doen met de saaie WNL’er Driessen of Wim Kieft, die ook niet vooruit te branden is. Hansie is de enige die leven in de brouwerij brengt als “gast” De kreet om Wesley is dus een noodkreet.

 6. Henny moet terug!

  Analist? Zou Yolanthe daarom bij m wegzijn? Hoewel, volgens mij houdt die er ook wel van m s lekker in het verkeerde gaatje gepakt te worden.

 7. Soit

  Ik heb Wesley nog nooit kunnen betrappen op analytisch vermogen. Vanwaar deze hartekreet?

 8. Bart

  Ik vind Wesley in het echt een vervelend mannetje maar hij zou goed passen bij VI aan tafel

 9. No. 14

  Wel een kussentje op de stoel leggen als Wesley aanschuift bij VI….

 10. ik Genee r me is wel orgineel zeg!

  Wat is het toch een narcist die man. Overigens is dit nieuws! Nee …dus

 11. V

  No14
  Het schijnt dat ie staat. Of het kinderstoeltje van Dickie gebruiken.

 12. Nunc aut Nunquam

  Ik opteer voor die mislukte alles wetende WOUT ,,, die linkse pot ,,, Ellie-Lust,,,, staat garant voor uit de kast komende voetballers kan ze meteen hulpverlenend aan de bak ha ha ha

 13. Peter

  Maar toch niet voor VI Inside toch, laat hem lekker bij de saaie NOS jongens aanschuiven. Heb totaal geen behoefte aan die kabouter aan de VI tafel. Maar inderdaad, Wim en Valentijn zijn oersaai, dus ze kunnen wel vers bloed gebruiken, maar dan as je blieft geen Sneijder.

 14. Marq

  Arrogant kwalletje

 15. anoniem

  soort zoekt soort

  beiden gescheiden

  houden zich niet aan hun eigen woord

  ja

  1 keer dief altijd dief

 16. Iemand

  Kijk naar de ogen van die man en je weet dat hij niet sympathiek is.

 17. Ron

  Denk dat hij dat heel goed kan. Maar Wesley staat er de laatste tijd niet echt goed op in de media door al zijn uitspattingen. Het is toch echt een Utrechts paupertje geworden, maar misschien als hij zich echt toeleggen op het analyseren van wedstrijden dat dit zijn imago weer gaat verbeteren. Hij kan dat denk ik heel goed en durft geen blad voor de mond te nemen hierin ga ik vanuit.

 18. Bart

  @Ron Eens! De vraag is of hij de nodige zelfspot heeft om met de heren van VI aan tafel te kunnen zitten.

 19. Andreas

  Ik zou Wesley meesturen met Ilja Gort om alcoholische versnaperingen te testen. Dat gaat echt scoren! Geef Wesley een auto en hij gaat er met z’n dronken kop op liggen!

 20. Hulde aan Loeki

  Genee en co beginnen bang te worden. Hij weet zelf ook dat VI minder wordt en dat Studio Voetbal qua inhoud stukken voor ligt op VI. Genee ziet ook wel dat VI soms de Grote Bas Nijhuis Show is.

 21. Karel

  Genee het mannetje dat werkelijk alles van anderen kopieert, hij is totaal niet origineel en heeft gebrek aan creativiteit.( JAAAAAAA,MENSEN)
  Overigens nemen voetballers Genee ook niet serieus, hij kon er zelf helemaal niets van en praat vooral andere deskundigen na. Daarom maakt hij ook altijd driftig aantekeningen, doet hij al vanaf het begin van zijn loopbaan. ( JAAAAAAA, MENSEN )
  Hij kan in z’n eentje geen radio maken maar heeft mee lachers an andere stumpers nodig om een programma te maken voor zwakbegaafden. ( JAAAAAA, MENSEN )

 22. Roelf B.

  Autodansen is een andere SBS sport voor tokkies.

 23. Enzo Voorthuijsen

  Van dat idee om van Wesley een analist te maken, kun je beter gehakt maken. Wesley is veel te serieus voor zo’n voetbalroddelprutsrubriekje.

 24. Jordao

  Prima idee , maar waarom wordt bijvoorbeeld een Gio van Bronckhorst dan niet benadert voor VI. Heeft toch vooral als speler ook op topniveau geacteerd en als coach toch ook een kijk heeft op het spelletje……Of willen ze liever een niet onomstreden persoon voor de kijkcijfers…

 25. man pan

  Sneijder is toch een dom tokkie, met dat lelijke tatoeage van Yolante.
  In tegen stelling tot van der Vaart heb ik hem nooit kunnen betrappen op iets zinnigs.

 26. aqua

  Die kabouter heeft afgedaan hij is verleden tijd.

 27. Verkaar

  @ White Angel
  Mongоoltje.

 28. E!

  Ik dacht meer aan dancing withe the cars

 29. E!

  *with

 30. Eikenprocessierups

  Jammer Wilfred, Sneijder heeft al een andere baan, hij werkt vooral snachts als zingende autostamper.

 31. Tim H

  Misschien samen met Yolanthe in Temptations Island.

 32. Johnny👀

  Aan die b0lle k0p van sneijder te zíen heeft hij al werk in een friettent.

 33. Spaanse Eikenprocessierups

  Sneijder is op vakantie bij de 7 dwergen.

 34. Annoniemus

  Wesley is allang aan de slag bij Akkie Stomphorst , het bekendste Utrechtse autosloopbedrijf , heeft daar een contract voor het leven getekend onlangs !!!

 35. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Ik heb een tuinkabouter op de markt gebracht… Als je naar een programma van Sbs6 kijkt krijg je die kabouter thuis gestuurd als blijk van waardering… Het is kabouter Wesley…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.