Juvat Westendorp naast Wendy in Flirty Dancing

Juvat Westendorp staat aan de zijde van Wendy van Dijk in haar eerste SBS 6-show sinds haar tv-transfer: Flirty Dancing. Zij verzorgt de presentatie, hij de choreografieën. Dat heeft de tv-zender laten weten. Voor Westendorp is dit zijn eerste klus op televisie en dat is voor hem best even spannend, zo vertrouwt hij toe aan NU.nl. “Ja, gelijk naast Wendy. De klik tussen haar en mij is goed, ze zorgt ervoor dat ik kan floreren, ze geeft me het vertrouwen en de ruimte“, aldus de acteur en danser.

Flirty Dancing is een format dat afkomstig is uit Engeland en draait om het matchen van twee singles op bijzondere wijze. Ze krijgen los van elkaar een choreografie aangeleerd en op een unieke locatie ontmoeten ze elkaar voor het eerst. “Op de dansvloer!

Als in een film dansen ze samen, zonder een woord te wisselen. Maar slaat de vonk over? “Je kunt zeker een klik leggen door te dansen“, denkt Westendorp. “Ik geloof wel in het concept van liefde op het eerste gezicht, en dat dat versterkt kan worden door fysiek contact.

Flirty Dancing is vanaf 8 september iedere zondag om 21.30 uur te zien bij SBS 6, direct na Postcode Loterij: Miljoenenjacht.

Een voorproefje:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen