Juvat Westendorp naast Wendy in Flirty Dancing

Geplaatst op wo 14 aug 2019 om 9:15

Juvat Westendorp staat aan de zijde van Wendy van Dijk in haar eerste SBS 6-show sinds haar tv-transfer: Flirty Dancing. Zij verzorgt de presentatie, hij de choreografieën. Dat heeft de tv-zender laten weten. Voor Westendorp is dit zijn eerste klus op televisie en dat is voor hem best even spannend, zo vertrouwt hij toe aan NU.nl. “Ja, gelijk naast Wendy. De klik tussen haar en mij is goed, ze zorgt ervoor dat ik kan floreren, ze geeft me het vertrouwen en de ruimte“, aldus de acteur en danser.

Flirty Dancing is een format dat afkomstig is uit Engeland en draait om het matchen van twee singles op bijzondere wijze. Ze krijgen los van elkaar een choreografie aangeleerd en op een unieke locatie ontmoeten ze elkaar voor het eerst. “Op de dansvloer!

Als in een film dansen ze samen, zonder een woord te wisselen. Maar slaat de vonk over? “Je kunt zeker een klik leggen door te dansen“, denkt Westendorp. “Ik geloof wel in het concept van liefde op het eerste gezicht, en dat dat versterkt kan worden door fysiek contact.

Flirty Dancing is vanaf 8 september iedere zondag om 21.30 uur te zien bij SBS 6, direct na Postcode Loterij: Miljoenenjacht.

Een voorproefje:

Foto: SBS
29 Reacties op “Juvat Westendorp naast Wendy in Flirty Dancing”


 1. "Veronica Doet Het?....Beter!";

  Waar blijven de kijkcijfers?

 2. Henny moet terug!

  Speciaal voor idioten als jij hebben we geregeld dat die niet meer komen. Get a life

 3. Norvo

  Juvats eerste klus op tv? Eh? Hebben we zijn glansrollen in hits als Boxing Stars, De Spa en Malaika gemist?

 4. Mario

  en GTST, Norvo

 5. Paul

  Wie?

 6. Meneer Kaktus

  Flopperdeflopperdeflopperdeflopperdeflopperdeflopperdeflopperdeflop.

 7. Henny moet terug!

  Wie???

 8. Henny moet terug!

  Ze halen bij SBS weer alles uit de kast om een programna bij voorbaat al kansloos te maken. Knap hoor, dat considsente wanbeleid

 9. Henny moet terug!

  Consistente!

 10. Bart

  Dit gaat natuurlijk helemaal niets worden.
  Verkeerde avond en tijdstip voor zo’n show. En de presentatrice zal veroorzaken dat men na Miljoenenjacht massaal weg zal zappen. Beter had SBS hier Undercover in Nederland gezet en later een Nederlandse serie.

 11. Guttegut

  Wat een waanzinnig format! Nu trek ik me na een lachbui van een half uur even onder het bureau vandaan en ga dan verbijsterd googelen naar Juvat Westendorp.

 12. E!

  Bij dit soort shows raken de koppeltjes tot over hun oren verliefd en word er meestal wel ergens stiekem gen**kt

 13. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Zoeken jullie nog assistenten voor dit programma?

 14. DJ Poentje

  Ik zoek jou Hennie. Om mee te helpen met het draaien van mijn snollebollekestunes in de disco van Sint Oedenrode. Dikke party en leuke meisjes voor jou!

 15. Renso

  Wat voor programma’s moet SBS 6 dan maken?
  Alles is kansloos bij jullie.
  Wees eens een keer positief en geef het een kans.
  John heeft niet voor niets al zijn sterren meegenomen.
  Ga eerst eens kijken en oordeel dan.
  En ik vraag mij af als dit programma bij RTL of de NPO uitgezonden zou worden zouden jullie dan net zo negatief zijn?

 16. @Renso

  Talpa = pulp.

 17. Jantien Visser

  @Renso, John heeft als een verwend jongetje van elke zender de sterren weggekocht door ze bakken met geld aan te bieden. Er mag van John maar één de beste zijn en dat is JOHN.
  Maar nu moet hij almaar goeie programma’s bedenken voor deze overlopers, pardon, sterren. Maar hoe schud je zoveel programma’s uit je mouw? Nou gewoon, vergane glorie programma’s nieuw leven in te blazen of slappe aftreksel van andere programma’s te maken. In de hoop dat de “grote namen” het programma een boost geven.
  En laat de kijker nou die Grote Namen spuugzat zijn. Al over hun houdbaarheidsdatum of niet zo geliefd meer omdat duidelijk werd dat alles om geld draait. Ik zie de hele ontwikkeling bij Talpa met veel nieuwsgierigheid en belangstelling tegemoet.

 18. By the way

  Wat maakt het voor ons als dom kijkvolk nou uit wie het produceert en op welke zender het wordt uitgezonden? Als je het interesseert of als je het leuk vindt, dan kijk je er naar. En anders niet.

  En welk logo er bovenin beeld staat is volledig irrelevant.

 19. Ron

  Wie?

 20. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Henny het is weer tijd voor je medicijnen!

 21. Andreas

  Het format is van Channel 4 en scoorde niet geweldig bij de Britten. Het programma moest gedragen worden door Ashley Banjo, hoofddanser bij Diversity. Diversity won een aantal jaren geleden Britain’s Got Talent. Het zou me verbazen als Channel 4 met een tweede seizoen komt.

 22. Jacob

  Ik denk wel dat dit programma goed is geprogrammeerd op de zondagavond na de koffertjes van Linda.
  Ik denk dat Linda minder kijkers zal scoren dan bij RTL en de verassing bij SBS Flop zal helemaal groot zijn als na Linda en de koffertjes veel kijkers weg zappen zodra Wendy ‘Rupsje nooit genoeg’ van Dijk in beeld komt.

 23. Lau

  Niet vergeten dat, zodra Familie Kruijs begon, er ook een miljoen kijkers vertrokken. Dat zal nu mogelijk ook gebeuren, alleen ligt het vooral aan Wendy. Ben benieuwd, vind het meer een format voor Net5…

 24. Cafeïne

  Tjonge wat zetten Wendy en kerel met knotje zichzelf weer in beeld. Bah!!
  Nederland is een land geworden met veelal dit soort aandachttrekkers. Wanneer komen ze weer eens met “beide benen op de grond”.
  Eenvoud blijft bij mij altijd nog nr.1

 25. v.o.f. de media

  Wie is die jongen? Zo verkeerd weer, het lijkt wel of ze niet WIILEN scoren bij sbs6

 26. Lies

  Waar gaat dit programma over lieve mensen?

 27. john de hol

  LIES de afgang van (snuifje) oftewel wendy van dijk of hoe ze ook mag heten

 28. #ikbenerklaarmee

  Ik had toch zó gehoopt dat Juvat een typfout was/is, maar helaas… ’t Is blijkbaar een (goedgeschreven) échte voornaam ─ ongelooflijk, hoe verzin je zoiets?! Arme jongen!

 29. Wendy van Lijk.

  Met Wendy van Dijk in beeld gaik gelijk zappen…..
  Zij is goed genoeg om programma’s te snuiven, zoals “over de rooie” en “broodje aap”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.