Wendy van Dijk keert definitief terug met Hart in Aktie

Geplaatst op di 13 aug 2019 om 12:45

Het gerucht ging al even, maar nu heeft SBS 6 het ook bevestigd: Wendy van Dijk brengt haar vroegere SBS 6-programma Hart in Aktie terug op de buis nu ze terugkeert bij de zender. Dat heeft Talpa Network laten weten. Van Dijk presenteerde het programma van 2000 tot 2006 en daarna werd het overgenomen door Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene. Nu keert de show dus weer terug met de originele presentatrice en dat vindt ze zelf helemaal geweldig.

Wendy is ‘super enthousiast’ over de terugkomst van het project. “Ruim 15 jaar geleden maakte ik met hart en ziel een programma waarbij we mensen met de meest uiteenlopende problemen mochten helpen, Hart in Aktie. Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkeert.”

In een nieuwe video doet Wendy een oproep aan Nederland of zij mensen kennen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “We gaan mensen helpen die onze hulp hard nodig hebben. We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven. Dus, ken jij iemand die werkelijk waar alles geprobeerd heeft om het probleem zelf op te lossen, maar is dat niet gelukt? Mail dan naar Hart in Aktie”, aldus de presentatrice.

De kandidatenoproep van Van Dijk kunt u hier bekijken.

Foto: SBS
48 Reacties op “Wendy van Dijk keert definitief terug met Hart in Aktie”


 1. Mike

  Leuk initiatief.

 2. Edwin Biezemans

  Nep mens, nep programma, nep format, nep.

 3. Zonder Naam

  Welke niet-zwakbegaafde kijker gelooft haar anno 2019 nog, in combinatie met dit programma? Niet veel, gok ik.

 4. Punt

  Ik heb me altijd afgevraagd waarom het ‘aktie’ en niet ‘actie’ is.

 5. Bart

  Het verschil net 15 jaar geleden is dat Wendy van Dijk toen nog niet een imagoprobleem had en nu wel. Ze zal het nooit toegeven maar ze wet zelf dat het ook zo is. Nu denkt men we laten hij weer Hart in Aktie doen omdat imago weer een beetje op te vijzelen. Gaat niet meer lukken want van Dijk is allang door de mand gevallen. Een deel van het publiek gedoogde haar nog bij The Voice dat is alles.

 6. frans

  In de eerste aflevering wordt ze zelf geholpen

 7. Hermann Boring

  Opmerkelijk programma voor iemand met de uitstraling van een ijskast.

 8. sjon

  ik heb een probleem, mijn coke is op ahh daar komt wendy mijn dealertje ze komt mooi op tijd en heeft een tas vol met coke probleem opgelost

 9. Sem van D.

  Lieve Wendy,

  Ik kreeg onlangs voor mijn verjaardag een verwendejongenskanta van mijn papa en mama. Niks aan de hand zou je denken, maar ben ondertussen al drie keer gekanteld op een rotonde en even zovaak aangereden door een bejaarde op een e-bike. Ondertussen is veilig en snel vervoer tussen Nigtevecht en Hilversum, waar ik als stagiair reportages maak voor de campingzender, vrijwel onmogelijk. Taxikosten worden door mijn verzekeraar niet gedekt. Kun jij me helpen?

  Groetjes,
  Sem

 10. pieter

  Beste Sem,
  dank je voor je hardverscheurende brief. Ik ga direct met mijn hele productieteam voor je aan de slag! Je hoort snel van ons. Ps- wat een lieve vader en moeder heb jij dat jevan die mooie verwendejongenskanta kreeg voor je verjaardag.

 11. Natas

  Wendy past er niet meer bij,is niet zo “gewoon” meer kijkt in haar hart op deze mensen neer.Zie je aan Wendy haar hele levenswijze, ze gaat niet om met het gewone volk.Zoek een echt sociaal betrokken presentatrice.Een van de dames van Hart van Nederland bijvoorbeeld.Iemand die midden in de maatschappij staat. Die zijn er echt wel, zelfs bij SBS6.

 12. Thom

  Wendy is niet meer de Wendy van 15 jaar geleden. Toen was ze leuk jong en spontaan nu DOET ze leuk jong en spontaan. Wendy is een soort mevrouw de Bok geworden een typetje ; een heel slecht typetje…

 13. Tim20 MJ

  Komt niet sympathiek over van Talpa om dit bij Airen weg te halen. Had het een duo presentatie gemaakt. Airen heeft ook meer de gunfactor nu dan Wendy.

 14. Televisiefreaks

  Oude wijn in nieuwe zakken: Wendy die terugkeert in Hart in Aktie en Dance Dance Dance gaat presenteren. Linda die Ik Hou Van Holland reanimeert en Miljoenenjacht presenteert.

  John de Mol verklaart RTL de oorlog. RTL zet er echter zijn best scorende overgebleven programma’s recht tegenover. Het wordt een heet najaar!

 15. Cornelis Willem H.

  Lieve Wendy,

  Sinds een week of vier zit ik moederziel alleen in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek. Als gevierd zanger, entertainer en koffie-entrepeneur rijg ik succes aan succes. Ook de leuke, lieve, gekke jongens komen als een beer op de honing op me af. Helaas heeft het eclatante succes een keerzijde: ik kan niet stoppen met snoepen van het Colombiaanse goud. Heb jij ervaring met dit soort trajecten? Help me!

  Lieve groet,
  C.W. Heukeroth

 16. Karin

  Eigenlijk is het sneu voor Wendy,de wil bij haar is er maar bij de kijker niet meer,ik snap totaal niet waarom zij iedere keer weer de kans krijgt om haar op het zadel te laten zitten op een oude niet vooruit te branden knol.

 17. Afhaal Ghanees

  Talpa is dol op Vintage tv-programma’s en dat ligt aan hun niet bestaande creativiteit. Wanneer komt Swiebertje bij SBS 6? Of Dagboek van een Talpahond?

 18. Mark

  Hoog tijd om na 20 jaar de titel eens aan te passen naar de juiste spelling: Actie dus, ipv Aktie. Werkten in het begin van SBS 6 al ongeschoolde types daar.

 19. Mies Bauwman

  Lieve, lieve Wendy, ik zie dat jouw tv loopbaan niet loopt zoals je zou willen. Niet alleen ik zie dat, maar ook alle lieve Nedrlanders zien dat. Je hebt fantastische dingen gedaan op tv die veel succes hebben gehad. Echter, die tijd lijkt voorbij. Verdrietig voor jou, maar ook voor alle lieve Nederlanders. Tijden zijn veranderd. Jij bent ouder en wijzer geworden. Je hebt veel geleerd over het vak. Echter, zoals ik maar één keer 1 van 8, Telebingo en In de hoofdrol heb gedaan adviseer ik je met liefde om nooit iets te doen wat je al eens hebt gedaan. De glans is er dan van af. Voor jou persoonlijk en de fantastische mensen in het land. Herhaling werkt niet meer. Jij met zoveel talent kunt meer. Sla dan ook nieuwe wegen in.

 20. Jhw

  Wendy, maak het cirkeltje rond en kom terug met over de roooie. Dieper dan nu kan je toch niet zinken. Leuk, mensen hun haar laten kammen met hun eigen pleeborstel. En daarna mag je dan stoppen.

 21. Insiderc

  NL kotst van Wendy…

 22. Cornelis Willem H.

  Lieve Wen,

  Ik vind het toch nog te leuk om te blijven feesten, heb ik net besloten. Stomme begeleiders hier snappen er niks van. Alleen maar soft geneuzel.

  Kun jij in je broekje misschien wat Colombiaans marcheerpoeder meenemen als je mij komt helpen met Hart in Aktie?

  Lieve groet,
  C.W. Heukeroth

  P.S. Ik was vannacht nog Hard in Aktie met een gezellige medebewoner

 23. jahaha

  Laat die graftak oprotten en dr tijd besteden aan het fatsoenlijk opvoeden van de kids!

 24. Wendy van Lijk.

  John de Mol en die uitgemergelde Wendy van Dijk…Ze ziet eruit of ze kanker heeft gehad….
  Naar zo’n zender ga je toch niet kijken……

 25. 123

  Toen dat net begon, had ze nog een enorme gun-factor. Die is ze nu wel helemaal kwijt. Zij is ondertussen toch een soort van ‘Box Office Poison’ geworden. Spijtig voor haar, maar ze heeft het toch helemaal aan zichzelf te danken.

 26. Wendy van Lijk.

  Je gaat toch niet naar SBS van John de Mol en naar die uitgemergelde graftak: Wendy van Dijk….

 27. Enzo Voorthuijsen

  Na de nodige snuifsessies is Wendy een andere Wendy. Wen er maar aan.

 28. poes

  Ja hoor scoren over de ellende van een ander.Hier wordt je dus echt misselijk van. De deelnemers moeten met al hun ellende op de tv zodat er een programma van gemaakt kan worden.Onder het mom helpen als je dan toch wilt helpen liever zonder deze bejaarde mevrouw. Allemaal eigenbelang baba.

 29. Snuf en Snuitje

  W.v.Dijk keert terug met Hart in Aktie; maar riskeert dat het eindigt in een flopaktie.

 30. De ander

  Hoe verzin je het!

 31. Jeep

  Al die terugkerende programma’s. Ooit is er mee gestopt met een geldige reden neem ik aan. Waarschijnlijk teleurstellende cijfers. Waarom niet iets totaal nieuws bedenken in plaats van iedere keer teruggrijpen naar de versie 1.0…

 32. Gob Reus

  Daar heeft Frank Boeijen een liedje over gemaakt.

  Zeg me dat het niet zo is
  Zeg me dat het niet zo is
  Zeg me dat het niet waar is…

 33. Hansje

  Ach laat Wendy lekker nog even haar ding doen. Het zullen waarschijnlijk haar laatste stuiptrekkingen zijn op tv en dan zijn we van haar verlost. Niemand zit nog op haar te wachten dank zij haar vreselijke gedrag.

 34. RaymondVL

  Dan komen die andere klappers als “Snuif ‘es In” en “Coken met Wendy” vast ook weer terug op de buis.

 35. Lies

  Na MBH, Lingo en deze formule die weer van de plank is gehaald: nee, ik ga er niet naar kijken.

 36. man pan

  SBS heeft duidelijk last creatief armoede, al die oude meuk.

 37. Mike

  Ik vrees dat het weer een hoop geknuffel wordt. Plus haar stopwoordje ‘genieten’.

 38. Weer een ander

  Écht, Zwiebertje komt óók weer terug. En Heintje Davids.

 39. is dit normaal?

  Hey mensen, kan het iets normaler hier? Altijd leuk om originele reacties te lezen, en soms ook wel grappig, maar hou het wel netjes. Prima om af en toe wat harder uit de hoek te komen, maar hou het wel normaal svp! #doeslief

 40. Er ist wieder da

  Wat een domme actie…

 41. Actries van Houten

  Iemand suggereert om Wendy weer Over de Roooie te laten presenteren. Wel een goed idee eigenlijk. Misschien leuk om dit te combineren met Hart in Actie (JA DAT IS MET EEN C) en alle slachtoffers die elkaars sch@@mhaar hebben moeten opeten nog eens op te zoeken?

 42. Carola

  Niemand zit toch op die rattenkop te wachten. Stop er maar mee, vreselijke anorexia rat.

 43. Eikenprocessierups

  @is dit normaal?

  Wie denk je wel dat je bent om iedereen de wet voor te schrijven? Ik maak zelf wel uit hoe ik schrijf. Ben je soms van de EO ? Alleen maar zoetsappige reakties geven terwijl je heel iets anders vind.Lekker achterbaks. Ik heb een bloedhekel aan mensen zoals jij. #doeslief? Waar slaat dat nou op, muts.

 44. Bert van Houten

  Kabouterpost!
  Wit snuitje voor Wendy.
  Zet de defribilator maar vast klaar.
  Oudere vrouwen die jong willen lijken zijn een risico.

 45. politie agent

  Ik vond Wendy van Dijk vroeger (toen ik een jaar of 12 was) stom met d’r Ushi en later ook met Dushi. Als ik er zo naar terug kijk is “stom” een beetje een klein woord, het was gewoon ronduit racistisch. Echt racistisch, en ja ik weet dat dat allemaal wat gevoellig ligt hier in zwart-pieten-discussie land maar kom op zeg; je kan het toch niet ontkennen zeker?

  Zou Wendy nog kunnen slapen hier om? Ik denk het wel!

 46. v.o.f. de media

  Het gewone is er allang af bij Wendy dus dat programma flopt, ze is zo fout bezig geweest dat heel Nederland haar uitk.otst!

 47. Ed

  Ondanks alle kritiek krijg ik het gevoel dat Talpa langzaamaan de juiste keuzes maakt. Niet meer de grote glittershows, maar succesvolle formules brengen en tv rondom de “onbekende” Nederlander (MBH, HIA, Lingo, etc)

 48. Wendeline

  Dat denk ik ook Ed.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.