Talkshow Beau komt vanuit studio Zomer met Art

De nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens op de late avond van RTL 4 zal worden uitgezonden vanuit Studio Artis, waar nu ook de floptalkshow van Art Rooijakkers vandaan komt. Dat heeft producent Blue Circle laten weten. Zomer met Art is bezig aan zijn een na laatste uitzendweek en dat is goed nieuws voor de presentator, de zender en vooral tv-kijkend Nederland. Daarna gaat RTL 4 een week lang De Zwakste Schakel herhalen, zodat de studio verbouwd kan worden.

Na die verbouwing, op maandag 2 september, debuteert Van Erven Dorens met zijn programma. De verwachtingen zijn hooggespannen, want RTL 4 scoort al jaren beroerde cijfers op de late avond: eerst met Humberto Tan, toen met Twan Huys en nu met Art Rooijakkers.

Net als de programma’s van Humberto, Twan en Art, zal ook de talkshow van Beau gemaakt worden door Blue Circle, het zusterbedrijf van RTL dat ook RTL Boulevard produceert.

Gaat het wat worden? RTL denkt van wel. “Het wordt vooral een vrolijk programma op de late avond. Het wordt wel een talkshow, maar niet hetzelfde als andere programma’s.

Het is nog niet bekend hoe de talkshow van Beau gaat heten. Op 29 augustus is de najaarspresentatie van RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen