Dennis Schouten vond provincieshow ‘vreselijk’

Er is absoluut geen kans dat de tv-show Dennis terug naar de Provincie terugkeert op NPO 3. Presentator Dennis Schouten vond het eind vorig jaar namelijk een verschrikkelijke klus. Dat heeft hij gezegd op de regionale zender 1Twente. Schouten bracht in het programma BN’ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie om zo een ode te brengen aan het leven buiten de Randstad. Een nobel streven, maar het televisietalent beleefde er geen plezier aan.

Het was een drama om te maken, zegt Schouten. “Nee, ik vond het vreselijk om dat te maken. Dat ga ik niet gauw meer doen. Nee, dat is mij te veel human interest.”

Human interest vindt Schouten gewoon boring. “Het gaat me te langzaam. Het mag van mij wel iets meer rennen en vliegen zijn, dat het echt ergens om gaat. Dat human interest is mij niet op mijn lijf geschreven.”

Zelf komt Schouten ook uit de provincie. “Ik ben onlangs verhuisd naar Almere, maar ik ga nog wel ieder weekend terug (naar Twente, red.), want de heimwee is groot.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen