Utopia-fans sip: ‘Maar het is ook wel minder geworden’

Utopia-fans reageren bedroefd op het nieuws dat SBS 6 na zes jaar stopt met het realityprogramma. Veel van hen merken daarentegen wel op dat het een stuk minder leuk is geworden. Dat is te zien op de Facebook-pagina van Utopia. Brenda, een van de meest actieve gebruikers van de pagina (een zogeheten Top fan), heeft er begrip voor. “Jammer maar begrijpelijk… En eerlijk gezegd: Utopia 2 is een stuk minder dan 1. De omgang met elkaar is niet te vergelijken met 1.

Ook Jose vindt het huidige kandidatenveld niet leuk. “Jammer, maar begrijpelijk. Utopia twee was geen ideale toekomst opbouwen maar een camping waar teveel jonge, luie egoïstische mensen allen hun eigen dingen belangrijk vinden.

En kijker Marianne: “Afkicken dan na 6 jaar kijken. Maar vind de eerste jaren ook veel leuker! Wat krijgen we in december ter vervanging?

Maria: “Ik begrijp het wel en het is prima zo, wordt steeds extremer met deze mensen, het is geen Utopia.

En Jenny: “Tja, er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is gekomen dus……
Ik snap het wel, deze 2 is zo’n slap aftreksel van 1……

De meeste fans zijn echter gewoon bedroefd. Wendy: “Bah bah dat wordt iets anders leuks zoeken. Kijk het al bijna vanaf het begin. Heb de eerste week volgens mij gemist alleen. Ik snap het eigenlijk niet want er zijn veel liefhebbers van dit programma. Zal het echt gaan missen en dan te bedenken dat de sanitaire voorziening nog niet zolang klaar is en daar veel tijd in heeft gezeten. De prachtige silo en de huisjes. Heel zonde vind ik het van deze mooi plek 😢.

Utopia verhuist maandag van 19.30 uur naar 18.00 uur. In december komt de show ten einde.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen