Shownieuws wil Televizier-Ring voor Chateau Meiland

SBS 6 voert via Shownieuws actie om zijn populaire tv-show Chateau Meiland in de genomineerdenbankjes van het Gouden Televizier-Ring Gala in oktober te krijgen. Dat bleek in de uitzending van woensdag. De Televizier-verkiezing is tegenwoordig opgedeeld in vier kwalificatierondes en de vierde kwalificatieronde is nu op de helft. Chateau Meiland zit in de voorlopige tussenstand bij de top tien, maar men kan nog een week stemmen en daarna blijft er een top vijf over. 

Chateau Meiland moet bij die top vijf komen en daarom voert Shownieuws actie. “Met veel geluk wordt het wijn met een bubbeltje erin in oktober, want wint Chateau Meiland de Televizier-Ring? Zo ver is het nog lang niet. Op dit moment zitten we met verschillende kwalificatierondes. Deze week was de laatste ronde en Chateau Meiland zat daarbij, dus Nederland moet nu massaal gaan stemmen op deze supersympathieke familie, want anders is het te laat“, aldus showexpert Bart Ettekoven.

Zelf zijn de Meilandjes ook erg blij. Martien Meiland: “We staan gewoon in de top tien voor die mooie Televizier-Ring! Het is ongelooflijk! Wij moeten nu dus extra stemmen, dus alsjeblieft stem, stem, stem op Chateau Meiland van de SBS 6.”

Showexpert Dyantha Brooks: “Ik wil vooral zien hoe hij die speech doet als hij uiteindelijk wint, dus om die reden alleen al…

Bart Ettekoven: “Ze moeten natuurlijk bij die laatste 25 komen, dat is het belangrijkste. Ga naar onze site om te kijken hoe je precies kunt stemmen. Tot 7 augustus kan dat.”

Procedure

De vierde en laatste kwalificatieronde van de Televizier-verkiezing eindigt op woensdag 7 augustus om 10.00 uur. Tot die tijd kan er gestemd worden via www.Televizier.nl/ring. De vijf tv-programma’s die de meeste stemmen hebben, worden toegevoegd aan de vijftien programma’s die in de vorige drie kwalificatierondes het populairst waren.

De redactie van Televizier voegt aan de top 20 nog vijf wildcards toe. Op de complete lijst van 25 programma’s kan vanaf 20 augustus gestemd worden tijdens de nominatieronde. Hieruit komen de drie genomineerden. Zij maken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kans op de 54e Gouden Televizier-Ring.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen