Shownieuws ontvangt Yolanthe, vraagt niet naar Wesley

Een dag na haar optreden in de talkshow van Eva Jinek, stond Yolanthe Cabau gisteren aan de desk van Shownieuws om haar nieuwe politieserie DNA te promoten. Waar zelfs Jinek al een vraag stelde over haar veelbesproken scheiding van Wesley Sneijder, is er bij Show uiteraard al helemaal veel interesse in haar relatieperikelen. Presentatrice van dienst Leonie ter Braak gaf tijdens de uitzending echter toe dat ze met Yolanthe heeft afgesproken om dat onderwerp te mijden.

Ter Braak presenteerde de uitzending samen met Weekend-baas Bart Ettekoven en Story-baas Guido den Aantrekker, maar allen hielden ze de lippen stijf op elkaar.

De presentatrice: “Toch nog tot slot een laatste vraag aan jou, Yolanthe. Gisterenavond zag ik je zitten bij Eva Jinek en daar gaf je zelf al aan dat je het best wel spannend vindt om in zo’n livestudio te zijn. Heel kwetsbaar. Nu bevind je je echt in het hol van de leeuw.”

Je zit in Shownieuws en je hebt hier twee hoofdredacteuren van de grootste roddelbladen van Nederland zitten. Ik heb met jou afgesproken dat ik je één privévraag mag stellen en dat ga ik nu dus ook doen: wat heb je liever: een kroket of een frikandel speciaal?

Cabau daarop grappend: “Dat vind ik wel heel privé.”

Ter Braak kwam daarna alsnog met haar enige privévraag. “Maar even alle gekheid op een stokje: hoe gaat het met je?

Cabau: “Ja, het gaat goed.”

Ter Braak: “Naar omstandigheden gaat het met je goed.”

Cabau: “Hmm-mm.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen