Shownieuws kijkt eerste Man Bijt Hond met Veerkampjes

De tv-klassieker Man Bijt Hond is vanavond weer terug op televisie: niet bij de NPO, maar bij SBS. De Veerkampjes zijn misschien wel de bekendste gezichten van het programma en voor hen is die verhuizing helemaal niet wennen: nadat ze bekend werden in Man Bijt Hond, kregen ze een eigen soap in Shownieuws. En juist dát programma zoekt hen vanavond weer op, om om 19.30 uur samen met hen naar de eerste SBS-aflevering van Man Bijt Hond te kijken. 

De Veerkampjes zijn vooralsnog geen onderdeel van de nieuwe Man Bijt Hond, maar ze zijn wel erg nieuwsgierig naar de revival van het programma. Wat ze ervan vinden, gaan ze vanavond zeggen in Showneuws.

Showdeskundige Mark Schaaf: “Het leuke is dat wij maandag met de Veerkampjes naar de eerste aflevering gaan kijken en later in Shownieuws gaan we horen hoe de Veerkampjes die eerste aflevering vonden.”

Collega Dyantha Brooks: “Doen we dan ook allemaal een tijgerprintje aan?

Schaaf: “Sowieso.”

Man Bijt Hond is om 19.30 uur te zien op SBS 6, Shownieuws om 22.55 uur.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen