SBS 6 onthult nieuwe studio Lingo

Nog even en Lingo is weer terug op de buis. Het taalspel moet het elke dag om acht uur ’s avonds gaan opnemen tegen het Achtuurjournaal en Goede Tijden Slechte Tijden. Of het gaat lukken is nog maar de vraag, want niet iedereen is gecharmeerd van de ietwat egocentrische presentator Jan Versteegh. Anderhalve week voor de première op 26 augustus onthult SBS 6 nu vast het decor. Daarbij onthult voice-over Jan Peter Pellemans één noviteit: voortaan trekken de kandidaten ook letters.

Pellemans vindt het een leuke verandering. “Lingo is zoals ik het gewend was, maar het is ook iets meer geworden. Zoals je achter me ziet hangen er niet alleen cijfers in het decor, maar ook letters.”

Het is iets nieuws. “In het nieuwe Lingo hebben we een kleine wijziging waardoor je nog veel beter mee kunt puzzelen als kijker. In de eerste ronde trekken kandidaten geen getallen uit de bak, maar letters uit de bak, waarmee je een puzzelwoord kunt oplossen.”

Er hebben zich 2.500 kandidaten aangemeld voor Lingo. De beelden van de nieuwe studioruimte kunt u bekijken op de website van Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen