Ilse Warringa baalt: ‘Te overmoedig op Televizier-gala’

Ilse Warringa denkt dat zij en haar collega’s van De Luizenmoeder de Gouden Televizier-Ring vorig jaar hebben misgelopen, omdat ze een overmoedige indruk maakten op de kijkers thuis. Dat zegt de actrice in gesprek met Televizier. De Luizenmoeder was torenhoog favoriet voor de overwinning, maar toch ging de tv-ring naar Beau Five Days Inside. Achteraf heeft Warringa wel een idee waardoor dat komt. “Zo’n live tv-gala was best nieuw voor de meesten van ons“, legt ze uit.

Het team van de hitcomedy zag het tv-gala vooral als een uitje, legt Warringa uit. “Vooraf hadden we met z’n allen gezellig wat gegeten en gedronken en we zaten met de hele cast een beetje blij en baldadig bij elkaar in de zaal.”

De luizenmoeders waren behoorlijk uitgelaten. “Op televisie kan zoiets intimiderend en overmoedig overkomen, alsof we dachten ‘we gaan het wel even winnen’. Dan ben je de gunfactor al kwijt als er gestemd moet worden, Nederlanders kiezen altijd voor de bescheiden underdog.”

Uiteindelijk gingen de meeste stemmen dus niet naar De Luizenmoeder. “Gaandeweg de avond voelde je al in de zaal dat we niet zouden winnen.”

Gaat De Luizenmoeder dit jaar alsnog winnen? “Natuurlijk hoop ik enorm dat we dit jaar weer bij de laatste drie zitten en dat het ons gegund is.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen