Ruben Nicolai wil niet wijken bij RTL Boulevard

RTL Boulevard heeft in korte tijd behoorlijk wat smoel verloren: van de drie vaste presentatoren zijn er twee opgestapt. Peter van der Vorst is tv-baas van RTL geworden en Beau van Erven Dorens stapt over naar de late avond. De presentator die door velen werd gezien als de minste van het trio, Ruben Nicolai, is overgebleven. En het lijkt erop dat hij zijn collega’s niet volgt naar de uitgang. Sterker nog: in de TROS Kompas geeft hij aan dat hij zich er nog steeds zeer op zijn plek voelt.

Nicolai geniet van het maken van RTL Boulevard. “Het werken met deze redactie is fantastisch. Die drive heb ik nog bij geen enkel ander programma gezien. ’s Ochtends vergaderen we en ‘maken’ we het programma en de rest van de dag werkt iedereen op de toppen van zijn kunnen. Dat geeft een unieke sfeer.”

Brengt hij zelf ook nog wat in of leest hij alleen de autocue voor? “We hebben allemaal een vinger in de pap, we maken het echt samen.”

Nieuwtjes levert hij echter niet aan. “Er zijn niet zoveel scoops meer als vroeger, maar persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Ik vind de gesprekken interessanter dan de drang naar nieuwtjes. Mensen kunnen mij alles in vertrouwen vertellen zonder dat ik meteen naar de redactie ren.

Naast Nicolai zijn momenteel ook Vivienne van den Assem, Marieke Elsinga, Bridget Maasland en Caroline Tensen veelvuldig te zien als host.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen