Ruben Nicolai wil niet wijken bij RTL Boulevard

Geplaatst op Thu 08 Aug 2019 om 11:40

RTL Boulevard heeft in korte tijd behoorlijk wat smoel verloren: van de drie vaste presentatoren zijn er twee opgestapt. Peter van der Vorst is tv-baas van RTL geworden en Beau van Erven Dorens stapt over naar de late avond. De presentator die door velen werd gezien als de minste van het trio, Ruben Nicolai, is overgebleven. En het lijkt erop dat hij zijn collega’s niet volgt naar de uitgang. Sterker nog: in de TROS Kompas geeft hij aan dat hij zich er nog steeds zeer op zijn plek voelt.

Nicolai geniet van het maken van RTL Boulevard. “Het werken met deze redactie is fantastisch. Die drive heb ik nog bij geen enkel ander programma gezien. ‘s Ochtends vergaderen we en ‘maken’ we het programma en de rest van de dag werkt iedereen op de toppen van zijn kunnen. Dat geeft een unieke sfeer.”

Brengt hij zelf ook nog wat in of leest hij alleen de autocue voor? “We hebben allemaal een vinger in de pap, we maken het echt samen.”

Nieuwtjes levert hij echter niet aan. “Er zijn niet zoveel scoops meer als vroeger, maar persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Ik vind de gesprekken interessanter dan de drang naar nieuwtjes. Mensen kunnen mij alles in vertrouwen vertellen zonder dat ik meteen naar de redactie ren.

Naast Nicolai zijn momenteel ook Vivienne van den Assem, Marieke Elsinga, Bridget Maasland en Caroline Tensen veelvuldig te zien als host.

Foto: RTL
26 Reacties op “Ruben Nicolai wil niet wijken bij RTL Boulevard”


 1. anoniem

  ruben ik heet ook ruben

  kunnen we samen niet iets leuks doen

  bijvoorbeeld

  ik sea wat jij niet sea (t).

  of

  ik sea ik sea wat jij niet sea

 2. Leo

  Ruben Nicolai doet het OK bij Boulevard. Maar in vergelijking met Beau redelijk slappe hap/weinig kritisch. “Ik weet er alles van” past beter bij hem.

 3. Ron

  Beau zal dus wel voorlopig niet meer terugkeren bij Boulevard, wel jammer. Het zijn de leukste weken als hij er staat. Ruben blijft toch de zwakkere broeder van het geheel, al doet hij het wel beter dan in het begin. Toen maakte hij een soort typetje van zichzelf die een presentator speelde.

 4. Norvo

  Door al die wisselende hosts is Luuk Ikink hét gezicht van RTL Boulevard geworden. Niks mis mee. Maar toch.

 5. RichardvdA

  Dit bewijst maar weer eens dat je niet altijd op je gevoel moet af gaan. Hij bakt er niks van, maar dan ook echt helemaal niks.

 6. Curryworst

  Ruben heeft nooit een idee waar het over gaat en wat hij moet vragen aan de desk. Alsof hij onvoorbereid vlak voor aanvang in de studio aanlandt en na de begintune de autocue opleest.
  Heel interessanterig tikt hij geregeld met zijn balpennetje tegen zijn mond en krabbelt wel eens iets op papier (waarom?) maar heeft zelf geen flauw benul.

 7. Ellie de Likker

  Wat een treurige CN-er is dat zeg.

  Geef mij maar een ongewassen flamoes.

 8. Sjon

  Komt vrij ongeïnteresseerd over aan de desk. De sarcastische toon werkt goed bij het programma maar niet wanneer het duidelijk is dat 9 van de 10 onderwerpen hem niets interesseren.

 9. MediaPrak

  Fantastische redactie en “‘s ochtends vergaderen we”. Jaja. Dan spellen we De Telegraaf en de mediasite van het AD en nemen we het, zonder bronvermelding, klakkeloos over. Larderen dit met een persberichtje en hoppa. Twee vingers in de neus binnen 15 min. is er draaiboek klaar.

 10. Wim

  Inderdaad – die redactie werkt keihard.

 11. jalk

  @mediaprak haha jij werkt zeker voor een krant.

 12. Henk

  @jalk
  Stakkertje werkt voor De Hitkrant.

 13. ome h

  Och, ik kan wel met die jongen leven, in ieder geval beter dan Versteegh

 14. Zoop

  Vivienne is ook 1 van de vaste gezichten!!!

 15. ElisePardoel

  @ Zoop precies ze is aangetrokken als 1 van de 4 en doet het fantastisch!

 16. Ron

  Vivienne presenteert het alsof ze het grootste breaking news verslaat wat er is. Veel te serieus, verkeerde tone of voice voor dit soort programma.

 17. Connie V.

  Eens met Ron! Vivienne is een fantastische presentatrice maar niet voor Boulevard maar Caroline kan het ook niet

 18. Bart

  Ruben Nicolai is absoluut niet op zijn plek bij Boulevard. Moet eigenlijk het programma uitgezet worden. Een blamage was echt de week toen die aanslag in Utrecht was.

  Bij Ik weer er alles van en Beste kijkers is hij helemaal op zijn plek.

 19. Beeldbuisbobo

  De kijkcijfers van RTLB zijn structureel gedaald. Ik denk dat dit komt omdat er te weinig presentatoren ingezet worden met een eigen gezicht, een eigen geluid, en vooral een eigen mening maar bovenal kennis van zaken en inzicht of iets flauwekul is of niet, en daar waar nodig even met gestrekt been ingaan. Het kabbelt nu voort, prima show, maar een programma dat je ook makkelijk een keer kunt overslaan. In de tijden met Albert en Beau wilde je op tijd thuis zijn om niets te missen! Eigenlijk zijn Peter R. de Vries en Ronald Molendijk de enige twee die je nog een beetje doen opveren op je stoel, maar het is zo jammer dat ze bloedirritant zijn of dat aan het worden zijn. Zijn er nou echt geen presentatoren of nieuwe talenten te vinden die de saaie en politiek correcte Tensens en Nicolai’s wat evenwicht kunnen bieden. Een ‘nieuwe’ Beau zou het fijnst zijn zolang die de late avond gaat doen. Luuk blijft top als vast baken.

 20. J

  @Ron: Helemaal eens wat betreft Vivienne. Ze mag wel wat ontdooien en meer haar eigen mening laten horen. Ik vind bij BLVD vooral Beau en Bridget op hun plek. Ook Marieke vind ik wel te doen. Ruben, Vivienne en Caroline passen toch minder, al moet de laatst genoemde misschien nog groeien/wennen.

 21. Marijke

  RTLB is een walgelijk RTL-promovehikel geworden. Heeft niets meer van de ooit puntige rubriek. Houd er maar mee op. Sociale werkplaats voor beroeps-BN’ers.

 22. Kevin

  Aran Bade zou ook niet misstaan op de plek van Luuk

 23. Laurens

  Wat moet die jongen anders zeggen?

 24. Annoniemus

  Ruben word ineens weer overmoedig sinds z’n quizje een beetje bekeken word !!!

 25. BRAAK

  Ruben, je bent net een h o e r , je wipt van de ene omroep naar de andere. Loser!!!!

 26. J

  Overigens is Beau ook al lang niet meer te zien. Alleen eind juni nog een weekend en daarvoor eind mei. Zal (voorlopig) ook niet meer komen nu hij zich focust op Late Night.

  Vaste gezichten worden dan Vivienne, Bridget, Marieke en Ruben. Invaller Caroline.
  Ze zouden eigenlijk Winston moeten terug halen; dan heb je wat mij betreft Winston, Marieke en Bridget afwisselend. Inval Caroline.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.