Lof voor 20 dagen durend vaderschapsverlof bij RTL

Techjournalist Floris Poort zet RTL in het zonnetje omdat het bedrijf zijn personeel zeer gunstige arbeidsvoorwaarden biedt. Hij roemt met name het extra lange vaderschapsverlof. Dat is te lezen op Twitter. De wereld verandert in rap tempo en omdat Daniël Verlaan niet alles in z’n eentje kan, heeft RTL nu een extra techjournalist onder contract gezet: Floris Poort. En daar is hij ontzettend content mee. “Meteen een shout-out naar de uitstekende voorwaarden van RTL“, roept hij.

Kennelijk is Poort druk bezig om iemand zwanger te maken, of heeft hij al goed gemikt, want hij dook in het RTL-contract gelijk naar het kopje vaderschapsverlof. “Ik krijg hier 20 dagen vaderschapsverlof terwijl de wet 5 dagen voorschrijft. Echt een geweldig, vooruitstrevend beleid.

Maar vooral is de journalist heel erg blij met de zekerheid die RTL hem biedt. “Ik ben sinds deze maand vast in dienst bij RTL! Na jaren freelancen voor onder andere Bright is Bright nu mijn enige werkgever. Ben ik heel blij mee! Ik ga verder met technieuws schrijven voor Bright, RTL Z en RTL Nieuws.

Wat gaat hij nog meer doen voor RTL? “Ik ga onze tech-koopgids Bright Stuff verder uitbouwen. De insteek: altijd de drie beste keuzes in allerlei prijsklasses smartphones, laptops, wearables en meer. De beschrijvingen houden we bewust kort: zo hoef je geen boekwerk te lezen als je iets nieuws wil kopen.

Verlaan juicht de komst van Poort toe. “❤️ heel blij mee! Samen begonnen als stagiair bij Bright, werkten jaren bij de techredactie van NU.nl en nu zijn we opnieuw weer (vaste) collega’s bij RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen