RTL 4 zet Gerard Joling op All Together Now

Geplaatst op do 29 aug 2019 om 18:05

RTL 4 zet zijn nieuwe aanwinst Gerard Joling op de presentatie van de show All Together Now. Hij volgt Jamai Loman op als co-host van de centrale presentatrice Chantal Janzen. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt op zijn perspresentatie. Joling heeft in het verleden jarenlang amusement gepresenteerd op SBS 6, maar gaat dat nu voor RTL 4 doen. All Together Now is een van die klussen, maar er zit ook een maatschappelijke serie aan te komen met de titel Joling en de Buitenlanders.

In het verleden heeft Joling zich vaak kritisch uitgelaten over de komst van buitenlanders naar ons land en dan voornamelijk mensen met een islamitische achtergrond. Daarom wil hij nu eens gaan praten met die mensen, geeft de zanger aan.

Joling gaat dat doen in het maatschappelijk betrokken programma Joling en de Buitenlanders, waarin hij op bezoek gaat bij mensen uit allerlei culturen.

Overigens is Joling vanaf 27 september al te zien als jurylid in The Masked Singer, naast Carlo Boszhard en Loretta Schrijver.

Foto: KRO-NCRV
24 Reacties op “RTL 4 zet Gerard Joling op All Together Now”


 1. Maarten

  RTL4 wil een linkse buikspreekpop van Gerard Joling maken. Jammer dat hij er nog op in gaat ook.

 2. Henk

  Is er geen jong talent meer?

 3. Henk

  https://www.rtl.nl/pers/persberichten/peter-van-der-vorst-wil-dichtbij-kijker-staan-met-herkenbaar-en-persoonlijk-rtl/XWfZmRQAAATsLeJ7

  niet veel verdere info qua nieuwe titels voor oa Katja en Frans Bauer. ook niks bekend over Nr.1 show Paul de Leeuw, de Battle met oa Katja en Najib. En er zou nog een groots nieuw programma voor Gerard in zitten. All together now is voor 2020

 4. Jeroen

  Weinig nieuws (nog) met betrekking tot de najaarspresentatie van RTL.

  Ik had heel erg gehoopt dat bekend zou worden dat Irene Moors terug zou keren bij RTL. Hoop dat dat nog gebeurt. Zij hoort bij RTL.

 5. Nexit

  @Henk 18:11
  Ja, op het internet.
  Lineaire tv is dohoooood!
  Al jaren en dat zal nooit meer veranderen.

 6. Bianca

  @jeroen dinsdag was er een kick-off van het team van Koffietijd. Toevallig was Irene daar ook..

 7. Lies

  Joling en de Buitenlanders?
  Mijn god zeg….. ik zie de vooroordelen al over de tafel vliegen om daarna samen iets leuks te gaan doen. Dan volgt een diep serieus gesprek over wat ‘die mensen’ hebben meegemaakt. Met een Joling die daarna concludeert dat hij het heel erg vindt.
  Tot slot: ‘ze’ lijken best wel op ons….

 8. Nerd

  Jeroen, dat non-talent van een Irene Moors verdient haar pensioen…..

 9. Le Grand Petit

  Gerard is een topper!

 10. 123

  Ik ben benieuwd of Joling ook eens terugkomst naar Schagen, en kijkt hoe erg het nu werkelijk is. https://www.mediacourant.nl/2015/10/ad-neemt-gerard-joling-column-onder-de-loep/

 11. 123

  Ik ben benieuwd of Gerard ook teruggaat naar Schagen, waar hij het eerder over had, om te kijken of het daadwerkelijk zo dramatisch is.

  Zie MC: https://www.mediacourant.nl/2015/10/ad-neemt-gerard-joling-column-onder-de-loep/

 12. Johnny👀

  Gerard is een flopper!!

 13. Nerd

  Een show die met Chantal al vreselijk was, maar met Gerard wellicht nog erger wordt. Fijn dat er een aan- en uit knop is…

 14. Samantha

  Jochem van Gelder naar Rtl had ook gehoopt idd op Irene Moors naar Rtl zal komen. Had meer van verwacht.

 15. Grace321

  Leuk leuk

 16. Lieke van Lexneus

  Die wordt iedere aflevering van een gebouw gegooid.

 17. G.ossip

  Kneus

 18. Jelle

  Irene wellicht naast Daphne om vijf uur?

 19. Nico uit Gouda

  Gerard zou hier eens een avondje lekker maatschappelijk betrokken door Oosterwei moeten paraderen.

 20. Mark2

  Die jamai wordt overal uitgegooid bij rtl… vreemd. Overigens hoor je hier niemand over dat Joling het klusje van jamai afpakt etc. Wel bij art rooijakkers. Overigens vind ik dat commentaar over art onterecht.

 21. Arie Bombarie

  Gerard Joling moet incontinentie luiers blijven promoten en met z’n kanes van de tv wegblijven. Als ie niest peopt ie zijn broek vol. Viezige man die ver over de houdbaarheidsdatum heen is.

 22. Henk

  Gerard kan beter rustig blijven zingen en zich niet met politiek bemoeien. Het is een grote slangenkuil

 23. René

  Vond Jamai niet slecht als hoofd jurylid. Maar Gerard kan dat ook. Alleen de combinatie Gerard Joling – Henk Westbroek lijkt me niks. Dus hoop dat ouwe zeurkous Henk ook vervangen wordt.

 24. Coca Cola

  Dus JAMAI wordt op een zijspoor gezet? De oudjes gaan voor de jonkies? Tja, het wordt inderdaad een commerciele omroep MAX zo.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.