RTL 4 maakt primetimegezicht van Loretta Schrijver

RTL 4-baas Peter van der Vorst maakt van de gezellige Koffietijd-vrouw Loretta Schrijver een primetimegezicht. Ze wordt panellid in de nieuwe vrijdagavondshow The Masked Singer. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het was al bekend dat Gerard Joling en Carlo Boszhard in het panel zouden zitten, maar nu zijn ook de laatste twee leden bekend: Buddy Vedder en Loretta. De naam van Vedder is opvallend, omdat de drie andere panelleden wél grote namen zijn.

Schrijver vindt het geweldig dat RTL 4 haar hiervoor uitkiest. The Masked Singer is een programma waarin BN’ers onherkenbaar, dus anoniem, een optreden geven. “Het is één grote kermis en circus aan gebeurtenissen, kleren en wat je allemaal ziet. Dan denk je: ik mag daar deel van uitmaken, ja!!!

Het is echt iets voor haar, aldus Schrijver. “Ik hou wel van verkleedpartijen en een beetje gekke dingen, maar toen zag ik het – want ik heb de Amerikaanse uitvoering gezien – en je zal het niet geloven, maar ik heb gewoon achter elkaar zitten kijken.”

Het is iets heel anders dan ze nu doet. “Ja, het is gekte, het is rariteit, het is Alice in Wonderland, maar wel met klasse. Het is niet een ordinaire schreeuwshow, er gebeuren wel mooie dingen. Je wil weten wie er in dat pak zit, wie dat karakter is, wie daar zingt, want het heeft iets magisch.

Het is eigenlijk een soort Wie is de Mol, maar dan heel entertainend. Het lijkt me zo verschrikkelijk leuk.”

De presentatie van The Masked Singer is in handen van Ruben Nicolai.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen