Ron Brandsteder steelt format We Zijn Er Bijna

Ron Brandsteder gaat op schaamteloze wijze aan de haal met het enorme succes van de NPO 1-hit We Zijn Er Bijna. Hij gaat voor de digitale bejaardenzender ONS een programma maken dat er als twee druppels water op lijkt: Love for the Campsite. Dat heeft het station laten weten. Net als in We Zijn Er Bijna trekt Brandsteder in zijn nieuwe programma met een bejaard reisgezelschap door een bepaald gebied, in dit geval Denemarken. Ze verblijven in campers, caravans en tenten.

Ron Brandsteder speelt de rol van Martine van Os en GTST-bekendheid Patrick Martens is er bij gehaald voor de vrolijke roze noot. “Met een bijzonder gezelschap bestaande uit acht vijftigplussers ervaren ze het campingleven in Denemarken.”

Aangezien er geen hond kijkt naar ONS, en er dus ook geen reclamegeld binnenkomt, is dit programma tot in den treure gesponsord. “Tijdens de uitzendingen worden vijf verschillende campings van de ANWB bezocht en zullen deelnemers overnachten in campers, caravans, vouwwagens en tenten van Camp to Go.”

De hoofdsponsor is de officiële toerismeorganisatie van Denemarken, VisitDenmark. Het programma debuteert op donderdag 10 oktober om 21.30 uur op ONS.

Een saillant detail is dat Brandsteder een latenightprogramma maakt op NPO Radio 5 voor MAX, de omroep achter We Zijn Er Bijna. Hij heeft geen eigen tv-programma bij MAX.

Foto: ONS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen