Robert Jensen hitst islamkritische achterban op

Robert Jensen hitst zijn islamkritische achterban op een wel heel treurige wijze op. Met een suggestieve video maakt hij flink wat agressie los bij zijn volgers. Dat is te zien op Twitter. Jensen publiceert beelden van het Amsterdamse metrostation Waterlooplein, waar op dat moment Arabische geluiden klinken. De tv-ster wekt de suggestie dat het om moskeegeluiden gaat, terwijl het in werkelijkheid een korte passage uit het nummer In Exile van de Australische Lisa Gerrard betreft.

De talkshowhost laat bij zijn twintig seconden durende fragment weten: “Ben even benieuwd. Een vriend stuurde me dit. Hij stond op metrostation Waterlooplein en deze muziek kwam over de speakers. Gebeurd dit vaker in Nederland?

Die ene tweet met dat ene fragment is reden genoeg voor zijn volgers om flink los te gaan op ‘buitenlanders’ en de islam. “Amsterdam is zijn naam niet meer waard. Wie bepaald die muziek? ??? Natuurlijk een allochtoon en halsema vind dit allemaal prima. Zolang zij haar ketting maar kan dragen vind ze alles prima“, briest Hannah.

En Anja: “Uiteraard normaal, want NL is geislamiseerd en dus krijgen we dit soort shit als we alles maar normaal en terecht vinden. Wanneer wordt NL weer eens NL voor de nederlanders zonder dit shit gedoe van de islam?

Jan-Nico: “Voortaan moeten we niet alleen onze ov kaart bij ons hebben maar ook een bid kleedje, schandalig dit.

‘Is echt!’

Vervolgens komt ook Forum voor Democratie-ster Annabel Nanninga er nog eens overheen: “Nou moe? Is dit echt? En wanneer? Ik heb het nog nooit eerder gehoord in ieder geval maar niets verbaast mij meer Robert.

Jensen daarop: “Is echt! Een van mijn medewerkers zelf gefilmd uurtje geleden…we gaan hier eens induiken!

Oplettende volgers merken al snel op dat het slechts een passage uit de muziek van Lisa Gerrard betreft. “Hoe iets kleins uit de hand kan lopen. Dit is muziek van Lisa Gerrard. Kan niet missen“, twittert Willem.

Nanninga daarop: “Dank. En uit de hand lopen is wat veel gezegd, ik was gewoon benieuwd en vind het wel erg duistere muziek voor in een metrostation. Gewoon lekkere duffe liftmuziek lijkt me beter!

Jensen daarentegen kiest er bewust voor om zijn volgers er níet op te attenderen dat het hier toch niet gaat om korangeluiden, maar om Australische muziek.

De tweet van Jensen ziet u onderstaand, de muziek van Lisa Gerrard hoort u hier.

Lees ook: Luuk Ikink vindt boerkaknuffelende PvdA onwetend (vandaag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen