Erica Meiland met frisse tegenzin op cover Weekend

Normaal gesproken is het Martien Meiland die middenin de aandacht van de showbizzpers staat, maar deze week is het zijn vrouw Erica Meiland die op de cover van weekblad Weekend staat. Ze stemde toe met een interview, maar hikte daar wel een beetje tegenaan. “Als ik had moeten doen wat hij in de afgelopen maanden aan publiciteit heeft gedaan, dan hadden ze me kunnen wegdragen. Ik zag eerlijk gezegd al tegen dit ene interview op, haha“, zegt de realityster van SBS 6.

Waarom zag ze er tegenop? “Ik heb niet echt het idee dat ik iets te melden heb dat mensen zou interesseren. Ik ben maar een doodgewone vrouw die met een hoop geluk met haar gezin en een goede vriendin op een kasteel in Frankrijk terecht is gekomen.”

Tot nu toe heeft ze nog nooit een uitgebreid interview gegeven. “Ik heb niets te verbergen, maar ik ben iemand die liever op de achtergrond blijft. Terwijl ik het zeg, besef ik dat dit heel gek klinkt uit de mond van iemand die in een reallifesoap zit waar de afgelopen maanden gemiddeld iedere week een miljoen mensen naar kekenMaar het is wel de waarheid.”

Het interview in de Weekend telt maar liefst zeven pagina’s. Ze vertelt uitgebreid over haar leven met Martien en de drama’s die ze hebben meegemaakt.

De nieuwste Weekend is nog tot woensdag te verkrijgen in de winkels.

De cover:

Foto: SBS, Tom van Hattum

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen