Rob Geus terug op tv bij RTL 4 in Expeditie Robinson

Womanizer Rob Geus is na 18 jaar de laan uitgestuurd bij SBS 6, maar keert in september terug op het scherm bij RTL 4. Niet als presentator, maar als kandidaat van Expeditie Robinson. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Na 3FM-dj Frank van der Lende, youtuber Dionne Slagter, verslaggever Jaap van Deurzen en ex-Dolly Dot Anita Heilker onthult RTL 4 nu een tweede portie kandidaten: Rob Geus, catwalkcoach Mariana Verkerk, youtuber Kelvin Boerma en zangeres Shary-An Nivillac.

Nu zijn acht van de in totaal twintig expeditieleden bekend. Geus zal verheugd zijn over deze tv-exposure. Hij gaf in februari al aan door te willen als tv-keurmeester en dit brengt hem weer onder de aandacht.

Geus destijds: “Het is nu algemeen bekend dat ik niet meer onder contract sta, dus we zien het wel hoe het loopt. Ik wil het wel uiteindelijk weer gaan oppakken. Dat het nog niet ophoudt voor mij weet ik zeker, want de burgers hebben mij nodig.

Expeditie Robinson, geproduceerd door Zodiak Nederland, is vanaf 1 september zestien zondagen om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Het programma vult het gat dat het naar SBS 6 verhuisde Postcode Loterij: Miljoenenjacht achterlaat.

Lees ook: Rob Geus: ‘De burgers hebben mij nodig’ (23 februari)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen