Renze Klamer van dagelijkse talkshow naar Belbus-host

Renze Klamer mocht het afgelopen seizoen een dagelijkse talkshow presenteren op themazender NPO 1 Extra, maar is daar nu mee gestopt. Zijn volgende tv-klus? Het item De Belbus in de consumentenrubriek Kassa. Hij neemt het stokje over van Amber Kortzorg, die de komende maanden een wereldreis gaat maken. “Ik hoop met wat jeugdige bravoure, goed uitzoekwerk en af en toe een knipoog zoveel mogelijk consumenten uit de brand te kunnen helpen“, zegt hij .

Het afgelopen seizoen viel Klamer al een paar keer in als Belbus-host. “Na afgelopen seizoen al een beetje warmgedraaid te hebben, vind ik het te gek dat ik de komende maanden De Belbus mag besturen. Bedrijven maken er helaas nog steeds vaak een potje van, en consumenten staan dan voor hun gevoel machteloos.”

Kortzorg heeft de afgelopen twee jaar de Belbus gepresenteerd en heeft tijdens afwezigheid van Brecht de reguliere uitzending overgenomen. “Ik heb de afgelopen twee jaar ontzettend genoten van De Belbus, mijn Kassa collega’s en alle consumenten die ik heb mogen helpen. Het is een baan waar je als presentator heel veel voldoening uit haalt.”

Voor mij staat nu een nieuw avontuur te wachten. Maar ik zie in Renze een fantastische opvolger en hoop dat zowel hij als de kijker veel plezier beleeft aan zijn presentatie.

Kortzorg keert in januari, na haar wereldreis, met veel plezier terug bij BNNVARA. Of ze dan ook weer terugkeert bij Kassa is niet duidelijk.

Foto: BNNVARA, Tom Cornelissen

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen