Piet Paulusma nog steeds in gesprek met Omroep MAX

Geplaatst op vr 09 aug 2019 om 9:05

Piet Paulusma is nog steeds in gesprek met Omroep MAX, ondanks eerdere strubbelingen tussen beide partijen. Dat heeft de weerman, die vanavond afscheid neemt van SBS 6, gezegd in Boulevard. Toen het ontslag van Paulusma eerder dit jaar werd aangekondigd, toonde MAX-baas Jan Slagter direct interesse. Al snel leken de gesprekken te zijn gestrand, want Slagter riep in de media dat Paulusma veel te veel geld wil. Daarop gaf de weerman weer aan hoogstverbaasd te zijn.

De gesprekken blijken nog steeds gaande. “Iedereen weet dat er MAX gesproken wordt – dat wordt er nog steeds – en verder kan ik er niets over zeggen. Het zou wat kunnen zijn.

Het zou ook kunnen dat hij voor een online medium aan de slag gaat, hint Paulusma. “Ik weet niet waar we terechtkomen. Ik weet wel dat er aanbod is en daar wordt mee gesproken.”

Hij treurt nog steeds om zijn ontslag bij SBS 6. “Ik vind het ook jammer. Ik had gehoopt 25 jaar vol te kunnen maken bij dezelfde zender. Dat zou een uniek record zijn.”

Ik heb niet geschopt, niet geslagen en niets gedaan. Dat ga ik ook niet doen. Het is een keuze van de zender. Een beleid en een visie en daar kan ik niets aan veranderen. Er is ook niet met mij over gesproken, het is gewoon verteld.”

Lees ook:
Jan Slagter: ‘Piet Paulusma wil te veel geld van MAX’ (25 april)
Piet Paulusma verbijsterd over uitspraken Jan Slagter (25 april)

Foto: Wessel de Groot, SBS
16 Reacties op “Piet Paulusma nog steeds in gesprek met Omroep MAX”


 1. Marianne

  Jammer dat het zo gelopen is, maar Max is natuurlijk geen uitzendbureau voor mensen die om wat voor reden dan ook niet meer welkom waren bij een andere zender/omroep. Daar moet Dhr. Slagter wel een beetje voor waken.

 2. Mark

  Hij is nog te zien tot 31 december van dit jaar! bericht boven klopt niet.

 3. Paul

  Lijkt er toch sterk op dat de Mol steeds de verkeerde beskissingenneemt. Zenders inruchten naar zijn beeld ipv doelgroep.

 4. S

  @Marianne
  Jan wil Piet bij MAX.
  Jan is dus zelf de boosdoener.

 5. Tim20 MJ

  Is Piet vanavond voor het laatst? Hoe dat zo?

 6. MediaPrak

  Een belangrijke reden waarom de onderhandelingen zo lang duren ligt in steeds van Frysk naar Nederlands en andersom vertalen van emails

 7. animo

  Piet Paulusma zoek iets anders en dat oant moarn weten we nu ook wel.

 8. Annoniemus

  Is wel een heel lang gesprek , die monden meestal uit in niets !!

 9. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Ik vraag Lia om ’t te vertalen… Begrijp werkelijk niets van die man…

 10. M.

  Vanavond??? oanttttt tot nooit

 11. Peter

  Overal micrope nissen….eehhh…micromanagement bij SBS. Lui die zich daar mee bezig houden hebben waarschijnlijk een micrope nis en moeten dat dus ergens compenseren.

 12. Laurens

  Piet PaulusmaX

  Het enige programma dat avond aan avond nog topscorer is op Talpa6. Wie wil hem niet in huis halen?

 13. Henny moet terug!

  Ik heb helemaal niks met deze man en zijn programma, maar hoe dom kun je zijn om degene die verantwoordelijk is voor het best bekeken programma op je zender aan de kant te zetten.

 14. Ron

  Inderdaad Peter, al dat micromanagen en die tussenmanagerslagen kosten alleen maar geld en uiteindelijk je bedrijf naar de grafkelder.

 15. Ik ben ook een klant

  “, die vanavond afscheid neemt van SBS 6”

  Dat is dus niet waar. Piet neemt niet vandaag afscheid.

 16. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Meneer Slagther pakt ook een ton of 3 per jaar… Vraag jij meer weerman?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.