Piet Paulusma nog steeds in gesprek met Omroep MAX

Piet Paulusma is nog steeds in gesprek met Omroep MAX, ondanks eerdere strubbelingen tussen beide partijen. Dat heeft de weerman, die vanavond afscheid neemt van SBS 6, gezegd in Boulevard. Toen het ontslag van Paulusma eerder dit jaar werd aangekondigd, toonde MAX-baas Jan Slagter direct interesse. Al snel leken de gesprekken te zijn gestrand, want Slagter riep in de media dat Paulusma veel te veel geld wil. Daarop gaf de weerman weer aan hoogstverbaasd te zijn.

De gesprekken blijken nog steeds gaande. “Iedereen weet dat er MAX gesproken wordt – dat wordt er nog steeds – en verder kan ik er niets over zeggen. Het zou wat kunnen zijn.

Het zou ook kunnen dat hij voor een online medium aan de slag gaat, hint Paulusma. “Ik weet niet waar we terechtkomen. Ik weet wel dat er aanbod is en daar wordt mee gesproken.”

Hij treurt nog steeds om zijn ontslag bij SBS 6. “Ik vind het ook jammer. Ik had gehoopt 25 jaar vol te kunnen maken bij dezelfde zender. Dat zou een uniek record zijn.”

Ik heb niet geschopt, niet geslagen en niets gedaan. Dat ga ik ook niet doen. Het is een keuze van de zender. Een beleid en een visie en daar kan ik niets aan veranderen. Er is ook niet met mij over gesproken, het is gewoon verteld.”

Lees ook:
Jan Slagter: ‘Piet Paulusma wil te veel geld van MAX’ (25 april)
Piet Paulusma verbijsterd over uitspraken Jan Slagter (25 april)

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen