Paul Groot: ‘VI-mannen, neem je verantwoordelijkheid’

Geplaatst op Sun 11 Aug 2019 om 10:00

Paul Groot, bekend van het duo Koefnoen, vindt dat de mannen van Veronica Inside hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Hun uitspraken over homo’s hebben consequenties in de maatschappij. Dat zegt hij dit weekend in het AD. Groot vindt de wijze waarop er in de show van Wilfred GeneeJohan Derksen en René van der Gijp over homoseksualiteit wordt gepraat niet kunnen. En hij kan er al helemaal niet om lachen. “Ik vind dat niet per se leuk“, zegt hij.

De mannen zijn gewoon niet leuk, vindt Groot. “Dan kom ik weer op die gemoedelijke ondertoon uit ‘t Schaep, die ontbreekt volledig bij Johan Derksen & co. Jammer. Want programmamakers met zo’n enorme achterban hebben invloed op de publieke opinie.”

De denigrerende manier van spreken over homo’s wordt volgens critici overgenomen door hun achterban. “Ze kunnen denken aan die 14-jarige jongen op de sportvereniging die voor mietje wordt uitgemaakt en het lastig heeft.”

Er komt veel zelfmoord voor onder lhbt-jongeren. Aan de ene kant zijn we heel bevrijd in Nederland, maar het lukt lang niet iedereen om zichzelf te bevrijden. Zeker als je in een gehucht woont, is dat ingewikkeld.”

Het AD-interview met Paul Groot kunt u lezen via Blendle.

Foto: Merlijn Doomernik, Avrotros
94 Reacties op “Paul Groot: ‘VI-mannen, neem je verantwoordelijkheid’”


 1. Paul

  Kleinzielig

 2. Ernst

  Zo triest dat allerlei mensen maar aandacht blijven geven aan Derksen en van der Gijp hun uitlatingen. Het is niet de moeite waard. Noch Derksen noch van der Gijp zij homo haters.

 3. Dirkje

  Komt deze onbenul nou ook al met een mening .

 4. Elm

  En ik vind koefnoen niet leuk

 5. Kaaskijker

  Johan Derksen gaat nooit zijn verantwoordelijkheid nemen. En ja je ziet low lifes er hun goedkeuring in vinden hun eigen homofoob gedrag nadrukkelijker uit te dragen. De verkeerde mensen winnen aan zelfvertrouwen.

 6. Ron

  Sorry. Maar ik snap die ophef niet. VI praat juist positief over homosexualiteit alleen maken ze af en toe grapjes die ze ook bij hetero’s maken. Ze stellen daarmee homo’s gelijk aan hetero’s. Waarschijnlijk willen die zeurende homo’s juist anders behandeld worden, met ‘meer respect’ dan hetero’s i.p.v. gelijke behandeling.

 7. Job

  Van der Gijp: “Homo’s zitten niet op voetbal, die beginnen op hun 16e in een kapperszaak”

  Zo homofoob als de pest.

 8. #NPO Kijker#

  Kaaskijker
  Sun 11 Aug 2019 om 10:11

  Low lifes stonden zich vorige week in Amsterdam aan te stellen en ons land voor schut te zetten.

 9. #NPO Kijker#

  Job
  Sun 11 Aug 2019 om 10:14

  Niet homofoob, maar de waarheid.

 10. PJV

  Ze moeten eens ophouden homoseksualiteit normaal te maken. Wat mensen binnen 4 muren doen moeten ze zelf weten, maar in Nederland dragen we het joods-christelijke gedachtengoed uit. Daar horen pro-homo optochten en feesten NIET bij!

 11. Sem

  Het zeggen van mietje tegen iemand lijdt tot meer zelfdodingen. Prima, wat hebben we aan dat soort slapjanussen?

 12. Ron

  Achterhaalde meningen van iets wat totaal niet meer speelt inmiddels en oud nieuws is.

 13. Job

  @NPO Kijker

  Triest figuur.

 14. Curryworst

  En…. daar gaan we weer.
  Met de p0lic0r uitspraken van deze Koefnoenmannetjes wordt toch weer het vooroordeel bevestigd dat h0m0’s watjes zijn met constant dit slachtoffergedrag.
  En dan te bedenken dat veel h0m0’s hier hun schouders over ophalen en zich terecht zorgen maken over het int0lerante gedrag van voornamelijk de nieuwkomers in dit land.
  Maar daar durven de 0pp0rtunistische BN’ertjes hun vingers niet aan te branden.
  Als de heren van VI namelijk een ander hui dskleurtje hadden gehad dan bleef het doodstil.

 15. Spyker

  In het Nederlands vrouwenvoetbalelftal heb je acht lesbo’s een omgebouwde..

  Azijnzijker die Paul Groot en totaal niet grappig

 16. #NPO Kijker#

  Terwijl ik al jaren uit de kast ben als randdebiel, RTL hater, homofoob en ballenlikker van John de Mol.

 17. q8

  altijd fan van koefnoen geweest,
  maar dit is toch zielig??
  deze mensen leven nog 2 eeuwen terug,

  @ PJV

  dit heb je overal,
  dit heb je ook bij…
  hindoeïsme
  islamisme
  boeddhisme
  communisme
  en atheïsme

  jij leeft wel in een heel klein wereldje,
  beetje zielig

 18. pieter baan

  Job
  Sun 11 Aug 2019 om 10:14

  maar wat klopt er niet…..

 19. M.

  Mooi gezegd!!! Dat is waar, Nederland wil zich profileren als een liberaal land, terwijl wij een fundamenteel onverantwoordelijke, destructieve denkwijze naleven. Homofobie,racisme, pesterijen zitten diep in de Nederlandse samenleving. Dit soort uitlatingen bij VI en door de 3 J’s (Jan Roos, Jan Dijkgraaf en Johan Derksen) en velen anderen houden onze ziekelijk, duivels gedachten in staande.

 20. JohanV

  Niet zo overdrijven Groot, misschien vind je jezelf wel grappig, prima veel succes ermee.

 21. Bart

  Paul Groot moet er ook nog even zijn plasje overheen doen.

  @Ron 10:12 De spijker op de kop! Helemaal mee eens.

 22. Breaking news

  Zoetsappig links figuur,

 23. b

  Gehucht= jongen in Amsterdam-West met Marokkaanse ouders. Toch, grachtengordeldieren.

 24. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Paul Groot is weer lekker aan het wegkijken, over moslims doe homo’s van gebouwen gooien hoor je hem niet.

 25. Breaking news

  Nee, B, niet aan de door Paul Groot zo geliefde Islam komen….

 26. Henk

  Sommige mensen kunnen er maar niet aan wennen dat andere mensen een andere mening hebben, anders tegen dingen aankijken, van andere humor houden of van mening veranderen.

 27. amsterdammer

  Over die verrotte islamgassies in amsterdam west hoor je hem niet. Veel te bang dat ie zelf nog n keer op zn bek wordt geslagen, die lafaard.

 28. robb

  Hij heeft wel een punt over de invloed van de heren lees de reactie maar , wat Paul Groot doet is werkt averechts hij stookt het vuurtje weer op ,Johan Derksen heeft geen problemen met homos hij zit in de muziek wereld en daar zitten veel homos hij gaat er dagelijks mee om ,hij zegt kom uit de kast maar door de hardheid waar op hij het zegt schiet hij het doel voorbij.

 29. RaymondVL

  Stel nou eens dat trolletje M. (Sun 11 Aug 2019 om 11:01) gelijk zou hebben. Dat zou dus betekenen dat het kijkersvolk allemaal stuk voor stuk hersenloze wezens zijn zonder eigen mening, te dom om zelf hun achterwerk te kunnen afvegen en zich schikken naar de mening van een tv programma. Want immers…. volgens M. houden “zij” “onze ziekelijk, duivels gedachten in staande.” Kortom…. geen eigen mening, allemaal jaknikkers.

 30. kritisch avro-lid

  Gijp en Derksen vind ik op zich we grappig om te zien. Net zoals ik wel eens stukjes van Geenstijl lees
  Maar het heeft wel wat treurigs. Twee mannen op leeftijd, die financieel totaal onafhankelijk zijn en vervolgens zonder “fatsoensfilter” of na te denken hun mening mogen verkondigen. Boycot alles van Talpa en boycot alles wat het programma sponsort!

 31. Michel

  Tja …en om de humor van koefnoen moeten we zeker wel allemaal lachen…not

 32. ano@niem.nl

  Paul Groot, helaas ook al verworden tot linkse Gutmensch. Hou toch op zeg met dat linkse gelul. Hier is Nederland wel klaar mee.
  Normale homo’s (en dan bedoel ik niet die lui die op een bootje in de blote kont gaan dansen) worden prima geaccepteerd in Nederland, ook op de voetbalclubs.

  Dat een windhoos in Amsterdam landelijk nieuws is zegt genoeg. Die komen in het Zuiden, Noorden en OOsten van het land wel veel vaker voor, maar dan wordt er niet over bericht. Men staat ver af van de werkelijkheid.

 33. horloge

  Nee die ”humor” van Koefnoen was leuk…Daar heb ik nu nooit om kunnen lachen. De zoveelste vrouw die wordt nagedaan door de Groot en de niet getalenteerde Schumacher. Wat een stomvervelend stel. En dan echt denken dat je populair bent en mensen jou leuk vinden. Ik ken NIEMAND die het te pruimen vond. Stelletje omhooggevallen , door zware kruiwagens in het zadel geholpen debielen, die twee.

 34. lpio

  @horloge, maak je niet druk man, wat jij zegt vindt iedereen.

 35. Leni

  Als iedereen nou eens zelf zou gaan over z’n eigen verantwoordelijkheid dan hebben we de rechter die gaat over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ….

 36. Penny Wise

  Dit soort mensen kan geen verantwoordelijkheid nemen. Ze zitten gevangen in hun heteronormatieve rol, waarin sensitiviteit een vies woord is. Met name in groepsverband komt hun latente homofobe gedrag naar boven. Vaak komen ze ook niet verder dan poep- en pieshumor. Daar mogen ze best op aangesproken worden.

 37. plaatje

  Ja en wat was Koefnoen toch wel leuk, he. Not. Brrr. Ik wil die hele Groot en Schumacher echt NOOIT meer zien op tv. Zo slecht waren ze.

 38. Sem

  @Penny Wise
  Sun 11 Aug 2019 om 12:11
  En hoe bevallen je eerste diversiteitcursussen? Pannenkoek

 39. Bart

  @M Links trolletje

 40. Lies

  strontstompers zijn het

 41. Papa

  Hij kan zich beter zorgen maken om wat er in de moskee gezegd wordt. Dat heeft veel grotere gevolgen.

 42. pipm

  Nee Koefnoen was leuk. Je moet wel lef hebben om mensen die een veel beter beeld hebben van wat er speelt en die 1000 maal meer hebben gepresteerd dan jullie op divers gebied, de les te gaan lezen, Paul Groot. Jij en die loser eerste klas Owen Schumacher, die nul talent heeft voor dit vak, hebben nooit iets gepresteerd wat leuk was. Dat is echt vele echelons te hoog voor jullie. Jullie kunnen het NIET ! Zijn niet leuk. Vooral die Schumacher is een omhooggevallen (door comedytrain gepushte) nitwit. Kruiwagens hebben jullie geholpen , niet talent.

 43. WaveX

  Rode draad is altijd weer Amsterdam. Wat een ballenstad is dat geworden de laatste jaren.

 44. PhilRock

  @ horloge
  Hahaha….. keihard!

 45. Feder

  Dat sommige homo’s het moeilijk hebben komt ‘natuurlijk’ door de VI-mannen. Zonder hen zouden homo’s in Nederland geen enkel probleem hebben….

  Tjonge jonge, de zoveelste stumper die de olifant in de kamer niet ziet staan. Doordat de grenzen open staan en dit land wordt overspoeld door mensen die doorgaans zeer negatief staan tegenover homo’s, wordt dit land voor homo’s (maar eigenlijk voor iedereen) een stuk minder leefbaar. Maar Paul Groot en z’n linkse vriendjes zien dat niet, of durven dat niet te benoemen. Zij laten liever nog meer homo-onvriendeljke nieuwkomers toe tot ons land en wijzen intussen Johan en z’n vriendjes aan als degene die Nederland onveilig maken voor homo’s. Wat een waanzin!

 46. Enzo Voorthuijsen

  De homohaterhaters houden het vuurtje nog even brandend. Aandacht nodig Paul?

 47. Roelof

  Zou Groot moslim vrienden hebben? Hoe kun je deze gedachtengangen goedkeuren? (Halal, anti homo) enz enz.

  Groot, zou eens zeggen beluister de Jan Roos podcast eens van deze week…

  Roos is in gesprek met een afvallige moslim en daar lusten de honden geen brood van.

 48. Simon

  Derksen is altijd van het goedkope scoren met sexueel getinte grapjes. Zo gaat dat in voetbalkantines, zo zegt hij. Ik denk dat je van hem niet meer kan verwachten dan entertainment.

 49. peppie

  En dat zegt dan zo’n omhooggevallen nul Paul Groot die alleen dankzij anderen uberhaupt op tv is. Niet al te slim, geen talenten die zijn roem echt rechtvaardigen, en die nul Shumacher er ook nog bij. Die kan al helemaal niets. Koefnoen was 3 x niets. Vreselijk om te zien, de ene flauwe persiflage, dat vaak nog niet eens, na de andere. Waar haal je het lef vandaan, met je domme kop, Groot.

 50. Lies

  Ondertussen wel lekker Geer en Goor persifleren met flauwe grappen….. dat mag dan weer wel.

 51. Wat Mij Opvalt

  Wij kunnen nooit lachen om Paul, boring Koefnoen, maar wel om Veronica Inside!

 52. sport

  @Wat Mij Opvalt ….Dan zou ik heel lang en hartelijk blijven lachen als ik jou was en net zo lang totdat je er in blijft en dan ga ik lachen.

 53. aammehoela

  Het dagelijkse gezeur weer. Homo’s die normaal doen worden geaccepteerd, maar die gasten op die anal-parade daar heeft de normale Nederlander, dus de Nederlander buiten de Randstad, helemaal niets mee.

 54. Kim Jung-Un Dos Tres

  @ alle haters
  Ik wil wel eens een lijst van geweldsdelicten zien tegen hetero’s, omdat ze hetero zijn. Of scheldpartijen tegen hetero’s omdat ze hetero zijn. Of zelfmoorden onder jongeren, omdat ze hetero zijn.

  Zolang er afkeuring, minachting of geweld tegen homo’s is krijg je mij niet monddood. En zal ik blijven strijden en opkomen voor rechten en gelijkheid voor homo’s. Denk je nou echt dat ik stil in een hoekje ga zitten afwachten en denken: Johan Derksen heeft gelijk? Ik ga mezelf niet verloochenen.

  En of je nou een keurige burgerhomo of een leernicht bent, moet niet uitmaken. Alle haters zijn kleinzielig types die vastzitten in hun denken. Laat het los en richt je op je eigen leven, wat kan het voor kwaad?

 55. Lies

  @Kim Jung-Un: ik geef je achter elkaar groot gelijk dat je daar voor opkomt. Maar volgens mij is NL een heel tolerant land vwb homorechten?
  Wil je wel een ding mee geven om over na te denken. Mijn dochter is 13 jaar. Denk je dat het voor haar makkelijk is om samen met vriendinnen te gaan zwemmen?

 56. Kim Jung-Un Dos Tres

  @lies
  Dank je Lies. Nederland is natuurlijk tolerant in vergelijking met bijv. India en Rusland. Maar er zijn nog regelmatig gevallen van homogerelateerd geweld, uitsluiting en zelfmoord. En ik vind dat de verantwoordelijkheid bij de LGBTQ-gemeenschap niet ophoudt bij de stippellijn rond Nederland.
  Wat betreft je vraag: Het ligt er aan waar ze gaat zwemmen, denk ik?

 57. zeker weten

  Ik vind dat gespring van de nichten op die boten in amsterdam niet leuk

 58. Bart

  @Kim Jung Un dos Tres Mooi dat je er voor blijft strijden maar zolang je dat blijft doen door middel van een botenparade in een Prideweek en blijft praten over een aparte LHBTIQ gemeenschap gaat die volledige acceptatie en gelijkheid er nooit komen. Zien jullie nu echt niet in dat de manier waarop juist averechts werkt met betrekking tot het doel? Als we willen dat het nog meer geaccepteerd gaat worden zullen homo’s etc. uit een subwereldje moeten komen meer moeten opgaan in de normale grote wereld.

 59. tvtuner

  Moet zo’n totaal mislukt figuur als die Paul Groot met zijn onpopulaire nergens ooit komische wanproduct Koefnoen samen met de helemaal niet hiervoor geschikte Schumacher, nu iemand met een staat van dienst als Derksen tot de orde roepen? Een sliert spaghetti is nog belangrijker dan die domme Paul groot met dat zieke misbaksel Owen Shumacher.

 60. Joop

  Ik vind dit wel een hele kortzichtige redenering van Paul Groot. En ook andere bekendheden in medialand doen hier veelvuldig aan mee. Alsof de mannen van VI verantwoordelijk zijn voor het welbevinden van homo’s. Het kan soms wat genuanceerder bij VI, maar men maakt er wel een drama van in medialand. Wat een groter probleem is, is dat homo’s worden weggetreiterd, bespuugd en in elkaar worden geslagen door bepaalde niet nader te noemen groepen. Daar hoor ik nauwelijks wat over. Laat al die mediamensen zich daar eens hard voor maken om dat te bestrijden. Maar dat durft niemand, daar houd men lekker de mond over dicht. Dat mag niet aangeraakt worden.

 61. sport

  @Kim Jung-Un Dos Tres …..Prima reactie en nog waar ook. Dat mogen die bekakte hetero’s en homo haters ergens in steken waar de zon nooit schijnt.

 62. sport

  @ Bart….en wat bedoel jij onder “normale wereld”. Homo zijn is normaal en de wereld van homo’s is nu eenmaal anders dan die oersaaie hetero wereld. Homo’s moeten dus in een “normale wereld” verschijnen zoals de hetero’s dat wensen? Nooit dus kan ik je nu al vast verklappen. Dan blijven die hetero’s maar lekker zeiken over homo’s, maar homo’s hoeven in mijn wereld anno 2019 niet te leven volgens het hetero model.

 63. sport

  @zeker weten …Als je het niet leuk vind waarom ga je dan kijken? Of heb je het op tv gezien en heb je meteen al een mening klaar?

 64. sport

  @Lies ….Waarom zou je dochter niet met haar vriendinnen kunnen zwemmen? Ik zou als ik een dochter zou hebben meer angst hebben voor die irritante Marokkaanse jochies die zwembaden onveilig maken door asociaal gedrag, waaronder aanrandingen etc.

 65. Roel

  @sport
  Dat wordt ook bedoeld, slimmerik.
  Hoewel het natuurlijk wel uitmaakt waar je woont.

 66. Leo Meester

  een beetje hautain van al die BN ‘ers. Ze denken dat ze veel invloed hebben op hun kijkers. Niks van dat alles. Ik heb een mening en een BN’er is gewoon één individu die misschien een andere mening heeft.

 67. Lies

  @sport: dat bedoel ik. Ik snap dat deze groep zich gediscrimineerd voelt, maar men gaat compleet voorbij aan het feit dat meisjes zich niet meer veilig voelen.

 68. Bart

  @sport Beter lezen!! Homo zijn is zeker normaal. De wereld van homo’s is gewoon de zelfde als die van iedereen alleen zij maken die anders. Het is een subwereldje in de normale grote wereld. De gene die alleen maar in dat subwereldje leven lopen het hardst te schreeuwen om acceptatie en gelijkheid maar zij houden juist het tegenovergestelde instant. De meeste homo’s willen helemaal niets te maken hebben met dat subwereldje maar worden bijna gedwongen er aan deel te nemen. Prima als jij daar graag onderdeel van wil zijn maar dan moet je niet zeuren dat er mensen zijn die het als anders zien. Terwijl het gewoon het zelfde is.

 69. Cafeïne

  Houd in hemelsnaam eens op met dat gejammer. Stelletje ziele”poten”.

 70. PJV

  Homoseksualiteit is gewoon fout en afwijkend. En dat is een feit.

 71. Johnny👀

  De ‘nicht’ moet gewoon ff dimmen, ze worden veel te bijdehand, ze hebben pas hun feestje gehad dus nu weer een jaar klep houden en normaal doen.Het zou verboden moeten worden.

 72. dikke leo

  homo,s zijn poepstampers

 73. Jan

  En dan al die stiekeme hetero mannen die het o zo,lekker vinden wanneer ze een vinger in hun kont krijgen! Hier stoere praat verkondigen maar stiekum de kattin het donker knijpen !

 74. weethetbeter

  Leeft Paul Groot nog ?????

 75. Kim Jung-Un Dos Tres

  @bart
  Het gaat er juist om dat ‘normaal’ niet bestaat (want wat zou dat dan zijn?) en je iedereen moet accepteren zoals ie gemaakt is. Dus niet jezelf gaan aanpassen, maar geaccepteerd worden door anderen. Of je nou stoer of bedeesd bent, hetero of homo of transseksueel bent, dat mag niet uitmaken.

 76. Ik ben links dus ik deug

  Heeft Paul Groot zijn verantwoordelijkheid al genomen?
  Zijn wegkijken, kop in het zand steken, bagatelliseren, vergoelijken van door m0slims veroorzaakte problemen zorgen er voor dat veel mensen die in een allochtonenbuurt wonen zich voelen alsof hun dagelijkse problemen en moeilijkheden niet echt zijn. Hij kan denken aan een 14 jarig meisje dat wordt lastig gevallen en bedreigd omdat ze Nederlands is en het lastig heeft.
  Een programma als Koefnoen met zo’n grote achterban heeft invloed op de publieke opinie. Er komt veel geweld en zedenmisdrijven voor onder westerse inwoners van m0slimwijken. We zijn in Nederland goed in het benoemen van problemen behalve als de misdrijven gepleegd worden door allochtonen. Zeker in de grote stad is dat lastig.

 77. Meint

  Wow….wat een reacties…

  Is Nederland zo haatdragend en extreem…of zijn het alleen de roepers hier?

 78. Feder

  Nee Meint, de meeste Nederlanders hebben geen enkele moeite met homo’s.

  Waar veel mensen wel veel moeite mee hebben is de hypocriete houding van ‘bekende Nederlanders’. Want die bekende Nederlanders wijzen heel gemakkelijk met een boze vinger naar relatief onschuldige grapjes van Johan en z’n gasten, terwijl diezelfde bekende Nederlanders nooit wijzen op de grootste bron van homohaat: achterlijke culturen waarin homo’s als minder dan honden worden gezien.

  Dat geldt overigens ook voor andere zaken. Maakt een b_l_a_n_k_e man een grapje over een vrouw dan zijn sommige deugers er als de kippen bij om die man te beschuldigen van säksisme of vrouwenhäät. Maar diezelfde deugers hoor je niet als een vrouw door haar eigenaar gedwongen wordt (of zich gedwongen voelt) om een kopvod te dragen. Dat vinden deugers heel normaal…

 79. Lia

  Meint, men is klaar met het wegkijken van de problemen en het meten van 2 maten. Politiek en media liggen tegenwoordig dicht bij elkaar, en dat is zeker niet positief

 80. Annoniemus

  Hij kwetste zelf mensen in zijn programma ‘s en dan nu weer de huilende flikker uithangen , dat is weerzinwekkend!!! #heterofoobpaulgroot

 81. Graul Poot

  Ik meende het niet zo. Kusje erop

 82. Hm

  Allemaal zwaar overdreven. Wat maken we het toch ingewikkeld met z’n allen. Keukentafel praat mag niet meer. Laten we thuis afluisterapparatuur ophangen en degenen die een mening hebben die een aantal anderen niet past met pek en veren door de straat trekken. Hou toch eens op met dat idiote gedoe.

 83. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Uiteindelijk zoekt iedereen naar innerlijke vrede….

 84. Henry de Stofzuiger

  Kansloos clickbait artikel.

 85. Michel

  Beste Paul Groot, als je het niet leuk vindt moet je het niet kijken dan hoef je je er ook niet aan te ergeren. Ik kijk jullie programma’s ook niet en heb een heerlijk leven zonder mij aan jullie te ergeren.

 86. Ton

  Als Paul Groot problemen heeft met VI dan heeft Groot de keus uit minimaal nog 300 andere zenders. Waarom VI kijken ? Zielig mannetje !!!

 87. ano@niem.nl

  @Feder je hebt het over een blanke man. We moeten het tegenwoordig van de linkse Gutmenschen en de linkse grachtengordel hebben over de witte man.
  Ik bescheur me werkelijk van het lachen welke achterlijke gek dit heeft verzonnen!

 88. Kim Jung-Un Dos Tres

  @michel
  Wegkijken of wegzappen haalt de invloed van Derksen natuurlijk niet weg.
  Maar dat weet jij ook wel. :-)

 89. NatteNel

  Jank niet zo stelletje kneuzen!

 90. joop Beloofd

  De hele schijnheilige linkse kliek weigert het benoemen van de werkelijke reden.

  Algemeen bekend dat een deel van de hier in Nederland geboren Nederlanders uit de 1e/2e generatie zich niet kunnen verenigen met onze democratische waarden. En homo’s etc. niet willen accepteren. Veeg dus ajb niet ons autochtone volk op 1 hoop. dat gebeurt al zo vaak!

  Als je natuurlijk als Nederland constant tot aanpassing overgaat om de Niet Nederlander het naar de zin te maken, dan krijg je dit soort problemen.

  Bovendien weigert dat deel van de bevolking zich aan te passen en erkennen uitsluitend hun denkbeelden en meningen. Al theedrinkend krijgen ze hun zin.
  Ben geen pvver dus graag normale reacties.

 91. Pieter

  Wat een zielige figuren zijn dit, zo vol van zelfmedelijden. Maar ja, zo ben toch mooi maar weer eens in het nieuws, en daar ging het toch om, nietwaar!

 92. grandi

  Alsof Koefnoen zo geweldig was. Schei toch uit. Paul Groot stelt niets voor. Beetje geduwd door anderen & Schumacher nog erger. Houdt je kop toch man.

 93. Menno

  Jemoer.

 94. Menno

  Paul Wiiiiieeeeeeee? Van goed luisteren heeft hij in ieder geval geen kaas gegeten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.