RTL 4 onthult castfoto Linda-concurrent DWTS

Het wordt een buitengewoon spannend najaar voor RTL 4, nu de zender het moet stellen zónder tv-koningin Linda de Mol. Zij blaast op de zaterdagavond van SBS 6 de vroegere RTL 4-hit Ik Hou Van Holland nieuw leven in, terwijl RTL 4 de tv-hit Dancing with the Stars afstoft als weekendwapen. De zender licht met de castfoto en een promo een tipje van de sluier op over hoe het er allemaal uit gaat zien. Het moet een kleurrijk en feestelijk programma worden; zelf noemt RTL 4 het ‘magisch’.

Dancing with the Stars komt recht tegenover Ik Hou Van Holland te staan. Het betekent ook een battle tussen Chantal Janzen en Linda de Mol, die de programma’s presenteren. Chantal wordt geflankeerd door Tijl Beckand, Linda door haar teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis.

Net als voorheen heeft Ik Hou Van Holland elke week zes verschillende gast-BN’ers die meespelen. Het BN’er-veld van Dancing with the Stars is nóg groter.

De elf dansende sterren zijn Bibian Mentel, Heleen van Royen, Berget Lewis, Anouk Hoogendijk, Samantha Steenwijk, Tooske Ragas, Barrie Stevens, Keizer, Gijs Staverman, Rutger Vink en Jamie Trenité.

De vierkoppige jury bestaat uit Euvgenia Parakhina, Dan Karaty, Irene Moors en Louis van Amstel.

Dancing with the Stars en Ik Hou Van Holland gaan op zaterdag 7 september om 20.00 uur in première op RTL 4 en SBS 6.

De promo:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen