Paul de Leeuw noemt Wendy van Dijk ‘huisdealer’

Paul de Leeuw heeft gisteren op de persdag van RTL op een vlijmscherpe manier uitgehaald naar Wendy van Dijk, die samen met haar man Erland Galjaard is overgestapt naar Talpa Network. Dat melden media die aanwezig waren, zoals het AD en De Telegraaf. De Leeuw grapte over het vertrek van Van Dijk én Linda de Mol naar Talpa. “We zijn veel collega’s kwijtgeraakt, dat heeft wel voordelen. De huisdealer is weg en we kunnen twee maandbladen opzeggen“, zei hij.

Van Dijk wordt al jaren geplaagd door geruchten over vermeend cocaïnegebruik, maar ze heeft dat nooit bevestigd. Sterker nog: ze is daar altijd erg boos over geweest. Dit grapje op de eerste RTL-presentatie zónder haar zal dan ook steken. “En ik hoef niet meer met zo’n disq op m’n heupen“, voegde De Leeuw er nog aan toe.

Veronica Magazine vindt de grap van De Leeuw ‘érg pikant’. “Aangezien Wendy volgens geruchten al jaren met cocaïnegebruik zou worstelen…”

Het grapje van De Leeuw over het opzeggen van twee maandbladen haalde gisteren RTL Boulevard, het cocaïnegrapje heeft de showrubriek maar achterwege gelaten.

Overigens heeft De Leeuw op Twitter het decor van de eerste Ranking the Stars op RTL onthuld. Zie onderstaand:

Foto: William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen