Olcay Gulsen neemt afscheid van RTL Boulevard

Olcay Gulsen was gisterenavond voor de allerlaatste keer te zien als verslaggever van RTL Boulevard. Ze kreeg aan het eind van de uitzending bloemen van iemand die de studio in kwam rennen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Gulsen is vijf jaar lang verbonden geweest aan de showrubriek en was met name sinds het faillissement van haar modebedrijf SuperTrash veelvuldig te zien als verslaggever. Ze ging dan op reportage en deed daarvan verslag aan de desk in de studio.

De laatste BN’er die ze interviewde was Beau van Erven Dorens. Ze sprak hem op de najaarspresentatie van RTL over zijn nieuwe talkshow BEAU, die maandag van start gaat.

Daarna was het tijd voor Gulsens afscheid. “Tot slot nog even: dankjewel Olcay, dit was de laatste keer dat je bij ons in Boulevard aan de desk was. Heel veel succes met alle plannen die er gaan volgen, maar dankjewel voor hier“, sprak presentatrice Vivienne van den Assem.

Gulsen: “Ja, nee, jullie ook bedankt!

Van den Assem: “Mooi zo! Gezellig, we gaan nog even proosten.”

Aran Bade had vanaf de bank ook weer wat te roepen: “Wil je nog wat zeggen, Olcay? Zoals Dionne Stax!

Gulsen: “Ik wil zeggen: ‘Fijne avond allemaal!‘”

Het vertrek van Gulsen bij Boulevard zat er al een tijdje aan te komen, omdat de tv-persoonlijkheid aan de slag gaat voor Talpa Network. Ze gaat daar minstens drie jaar lang aan de slag.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen