Paay geeft eerste tv-interview na val van trap aan SBS 6

Patricia Paay geeft haar eerste tv-interview na haar onfortuinlijke val van de trap aan het SBS 6-programma Shownieuws. De opnames vinden plaats op vrijdag. Dat heeft showdeskundige Bart Ettekoven laten weten. Paay viel in mei van de trap in haar woning en heeft de afgelopen maanden doorgebracht in een zorghotel, waar ze deze week uit werd ontslagen. Het blad van Ettekoven, de Weekend, legde haar eerste stappen buiten het zorghotel vast. De foto’s staan deze week in het blad.

Ettekoven heeft dit geregeld met Paay’s dochter. “Haar dochter Christina vertelde gewoon dat ze naar huis ging, dus toen dacht ik: dan sturen we een fotograaf naar dat zorghotel in Breda. En zowaar, daar kwam ze inderdaad na ruim twee maanden weer naar buiten, met behulp van een kruk nog. Ze vertelde wel aan de fotograaf dat ze nog veel pijn heeft.

Nu is Paay thuis. “Ze is weer op zichzelf aangewezen en met moeite weer die trap op, waar ze van af gevallen is. Ze heeft echt nog wel een lange weg te gaan, maar ze heeft nog twee weken voordat ze moet aantreden bij de opnames van Ranking the Stars.”

Vrijdag krijgt Shownieuws haar dus te spreken. “We spreken haar aanstaande vrijdag en dan hebben we het allereerste televisie-interview.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen