Jan Versteegh distantieert zich niet van Albert Verlinde

Er werd tijdens 6 Inside vaak geroepen dat er totaal geen chemie was tussen Albert Verlinde en Jan Versteegh, maar dat hebben de heren altijd ontkend. Het gebeurt vaak dat de verhalen pas echt loskomen als een programma van de buis is, maar dat is bij de heren nog niet het geval. Versteegh vertelde gisteren in RTL Boulevard dat er helemaal geen sprake was van slechte chemie met Verlinde. “Helemaal niet. Albert en ik konden erg lachen, ook als de camera niet draaide. Dat zag ik zelf niet zo.”

Versteegh vertelde in de showrubriek dat hij het floppen van 6 Inside nog altijd betreurt. “Wat zo jammer is, is dat je aan iets begint en dat je denkt: we gaan iets moois en tofs maken. Als het publiek het dan niet weet te vinden… Je steekt er wel je ziel en zaligheid in. Als het dan niet lukt, is het wel balen.”

Waar Verlinde nog geen nieuw project heeft bij SBS 6, is Versteegh over twee weken al weer elke dag te zien in de vooravond als presentator van Lingo. Ziet hij zijn kinderen nog wel eens? “Ja, zeker. Ik zag mijn vrouw en kinderen vanochtend nog en het is nu 17.30 uur. Ik ken weinig vaders die om 17.30 uur al wel thuis zijn. Ik maak hele normale werkdagen, maar ik sta niet in een kantoor, maar in de studio.”

Olcay Gulsen denkt dat Versteegh zijn uitspraken over 6 Inside vooral voor de bühne doet. “Je zag zo duidelijk dat het entertainmentnieuws hem niks interesseerde.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen