Jan Versteegh distantieert zich niet van Albert Verlinde

Geplaatst op do 15 aug 2019 om 10:20

Er werd tijdens 6 Inside vaak geroepen dat er totaal geen chemie was tussen Albert Verlinde en Jan Versteegh, maar dat hebben de heren altijd ontkend. Het gebeurt vaak dat de verhalen pas echt loskomen als een programma van de buis is, maar dat is bij de heren nog niet het geval. Versteegh vertelde gisteren in RTL Boulevard dat er helemaal geen sprake was van slechte chemie met Verlinde. “Helemaal niet. Albert en ik konden erg lachen, ook als de camera niet draaide. Dat zag ik zelf niet zo.”

Versteegh vertelde in de showrubriek dat hij het floppen van 6 Inside nog altijd betreurt. “Wat zo jammer is, is dat je aan iets begint en dat je denkt: we gaan iets moois en tofs maken. Als het publiek het dan niet weet te vinden… Je steekt er wel je ziel en zaligheid in. Als het dan niet lukt, is het wel balen.”

Waar Verlinde nog geen nieuw project heeft bij SBS 6, is Versteegh over twee weken al weer elke dag te zien in de vooravond als presentator van Lingo. Ziet hij zijn kinderen nog wel eens? “Ja, zeker. Ik zag mijn vrouw en kinderen vanochtend nog en het is nu 17.30 uur. Ik ken weinig vaders die om 17.30 uur al wel thuis zijn. Ik maak hele normale werkdagen, maar ik sta niet in een kantoor, maar in de studio.”

Olcay Gulsen denkt dat Versteegh zijn uitspraken over 6 Inside vooral voor de bühne doet. “Je zag zo duidelijk dat het entertainmentnieuws hem niks interesseerde.”

Foto: RTL
14 Reacties op “Jan Versteegh distantieert zich niet van Albert Verlinde”


 1. Garage

  Ik zou het wel leuk vinden als Albert de JP van Lingo wordt

 2. Peetje (waarzegger)

  Lingo, Man bijt hond, Hart in aktie, al dit soort programma’s komen niet voor niets terug. Ze weten het bij de tv ook niet meer, ze kunnen niets nieuws meer verzinnen wat scoort. Alles flopt.

  Het einde der tijden…

 3. Paul

  Versteegh heeft een plaat voor z’n kop. Flop Inside kwam door zijn aanwezigheid.
  Zelfde gaat ook gebeuren met Lingo: Jan-kan-er-niets-van.

 4. Onzintje

  Het is algemeen bekend dat Jan helemaal niet zijn ziel en zaligheid stak in 6 Inside. Gooide er met de pet naar, was vaak onvoorbereid. Dit tot grote ergernis van zijn tv collega’s Albert en Patty + zijn collega’s achter de schermen.

 5. Rietlandpony

  Iedereen die ooit met JV gewerkt heeft weet: ontzettend arrogante kwal die in niemand anders geïnteresseerd is behalve zichzelf.

 6. Tessa

  Wanneer gaat Jan weer gymles geven?

 7. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Jan Versteeg distantieert zich van Kwalbert maar zegt dat het niet zo is.

 8. Teevee

  Dit stukje bij Boulevard belooft niet veel goeds, ik ben benieuwd.

 9. Johnny👀

  Publiek wist het wel te vinden maar wist niet hóe snel weer weg te vluchten na het zien van dat gestuntel en gestotter en de saaie nieuwtjes van die 2.

 10. Meneer Kaktus

  Er zit nog ‘n klein wittig, slijmerig druppeltje op je kin, Jan.

 11. TVgids

  Jan. Eèn van die archetypes die gekozen is door programmamakers omdat hij zich gedraagt als een schoffie. Zijn archetype voorgangers hebben geen lang leven omdat ze gebouwd zijn op imago en zich zelf overschreeuwen. Het zal dus slechts een kwestie van tijd zijn.

 12. Bart

  Je kunt zelf wel vinden dat chemie hebt met iemand maar dat wil niet zeggen dat het ook over komt bij de kijker. Buiten dat er geen chemie was dus Jan en Albert was verder gewoon een slecht programma. Een slap aftreksel van het oude Boulevard. In het begin te hoog van de toren geblazen en in de programmering zat het ook niet goed. We omheen was de zender te weinig urgent om alleen voor een showbiz programma op SBS6 af te stemmen. Op NPO1 en RTL4 is die juist combinatie er wel.

  Nu komt SBS6 wel met 2 goede programma’s (Lingo en Man bijt Hond) maar is die vooravond nog steeds niet urgent genoeg. Daarbij staat Utopia daar om 18.00u helemaal verkeerd. Echt heel dom deze wijziging!

 13. Joop55

  Ik moet poepen bij de zoveelste Versteegh topic.

 14. Bertus B.

  Jan is niet te verstaan en hij ziet er raar uit.
  Ze kunnen m zo inwisselen voor m’n debiele broertje.
  Niemand ziet het verschil. Wat een mislukking en het gewoon blijven proberen?
  Wie maakt hem wakker?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.