Özcan Akyol wordt doodmoe van Ellie Lust op tv

Özcan Akyol is het eens met de aanhoudende kritiek dat Ellie Lust misschien toch niet zo’n aanwinst is voor de televisiewereld. Hij vindt ook dat er momenteel een Ellie Lust-overkill is. Dat schrijft hij in zijn rubriek in de VARAgids. Lust duikt momenteel zo’n beetje overal op en heeft een populaire aartsvijand gemaakt: de mannen van Veronica Inside. Akyol is het eens met de aversie tegen Lust. “Ik ben heel erg voor het schrappen van bijkans alles wat Ellie Lust doet“, sneert hij.

Akyol wordt helemaal moe van die vrouw. “Die vrouw is niet van de buis af te slaan, daar kan Jort Stortkelder nog een puntje aanzuigen.”

Waar stoort hij zich zo aan? “Het gaat me niet eens om haar boodschap die in sommige gevallen nobel is, maar vooral om de overdadige aanwezigheid op de beeldbuis. Een beetje ster houdt zichzelf exclusief.”

En gaat niet overal zitten, gedreven door ijdelheid en weet ik veel wat nog meer. Laatst zat Ellie op NPO 3 in een belpanel om mensen van raad te voorzien. Dan ben je wel heel erg in jezelf gaan geloven.”

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR

 

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen