Patricia Paay vult AOW’tje aan met Ranking the Stars

De reden dat Patricia Paay meedoet aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars, is omdat het een mooie financiële opsteker voor haar is. Dat vertelt een ‘goede vriend’ van de tv-diva aan Weekend. Paay is na een aantal maanden ontslagen uit haar zorghotel en kan over een paar weken gelijk door naar de studio van Ranking the Stars. “Voor Patricia is dit niet alleen een flinke financiële opsteker, het gaf haar ook de kracht om weer zo snel mogelijk te herstellen.

Het is geen geheim dat Paay er krapjes bij zit. “Aangezien er acht afleveringen in de agenda staan en er twee afleveringen per dag worden opgenomen, kan Patricia in korte tijd flink wat geld bij elkaar verdienen“, aldus de bron, wijzend op het salaris van zo’n 2.000 euro per aflevering.

Na Ranking the Stars volgt nog veel meer, denkt Weekend. “Volgens betrouwbare bronnen zou haar terugkeer bij Ranking the Stars weleens het begin kunnen zijn van meer televisiewerk. Na het vertrek van meerdere sterren van RTL naar de zender van John de Mols Talpa zijn er nog wel wat plekjes op te vullen.”

De ‘goede vriend’ van Paay daarop: “Denk daarbij maar eens aan een juryplaats in een van de talentenjachten.

 

Foto: SBS

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen