Maxim Hartman trekt Tim den Besten niet: ‘Kutvragen’

Tim den Besten en zijn gast Maxim Hartman hadden aanvankelijk totaal geen chemie tijdens de opnames van zijn programma Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren. Dat is te zien op YouTube en NPO 3. Het gesprek tussen de twee in de bungalow van Tim begint uiterst moeizaam. “Ik wist helemaal niet dat jij zo gastvrij was, joh“, begint Maxim. Tim daarop: “Heb je nooit mijn programma gekeken?” Maxim weer: “Nee, ik heb nog nooit gekeken. Ik trek jou niet op tv.”

Op de vraag waarom hij dan toch langskomt, antwoordt Maxim: “Ik ken iemand achter de schermen die ik nog een plezier wou doen. Ik hoef niet per se in het middelpunt van de aandacht te staan.”

Daarna, op de bank, gaat het wel héél stroef. Maxim: “Als je iemand interviewt is er toch heel vaak geen reet aan? Ik vind dit ook nog geen reet aan tot nu toe. Jij wel, vind je dit gesprek leuk tot nu toe? Zeg eens eerlijk. Echt eerlijk. Als ik dit gesprek in een café zou hebben, zou ik gewoon al lang weggeweest zijn. Serieus. Dat is toch gek? Ik vind het helemaal kutvragen.”

Tim: “Ik heb het gevoel dat je een beetje een soort van inhoudt. Je kijkt ook een beetje boos.”

Maxim: “Het irriteert mee dat het gesprek niet goed is. Ik vind het geen leuk gesprek.”

Tim: “Maar je geeft toch ook niet echt antwoord? Eigenlijk ben je de hele tijd aan het proberen te zorgen dat dit niet een gesprek wordt.”

Het hele interview kunt u hier bekijken:

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen