Olcay staat achter vernieuwen Beter Laat Dan Nooit

Olcay Gulsen staat achter het voornemen van RTL 4 om een tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit te maken zónder de oorspronkelijke vier hoofdrolspelers. Dat zegt ze in gesprek met de Weekend. RTL 4 wil Beter Laat Dan Nooit terug op de buis, maar dan met vier níeuwe castleden in plaats van Willibrord Frequin, Gerard Cox, Barry Stevens en Peter Faber. Zelf vinden ze dat echter heel erg jammer. Sterker nog: ze gingen erover klagen aan de tafel van Eva Jinek.

De presentatrice van het programma, Gulsen, begrijpt dat de heren teleurgesteld zijn, maar is het niet met hen eens. “Ik vind dat niet helemaal terecht. Vanaf de dag dat ik bij dat programma betrokken was, is door RTL gezegd dat ze een tweede seizoen eventueel met een andere cast zouden kunnen gaan maken. Dus ik vind dat ze daar niet oneerlijk over zijn geweest.

Gulsen, die door haar overstap naar Talpa niet betrokken zal zijn bij een tweede serie, vervolgt: “Ik begrijp wel dat die mannen denken: maar waarom niet weer met ons? Wij hebben het onwijs goed gedaan, mensen vinden ons leuk. Ja, dat klopt, alleen: zo gaan die dingen nou eenmaal.

Het is nog niet bekend wie RTL 4 op het oog heeft voor het vervolg op Beter Laat Dan Nooit. Het zou ook kunnen dat de zender ditmaal kiest voor vier vrouwelijke bekendheden op leeftijd. Viola Holt heeft zich daar al voor aangeboden.

Lees ook: RTL 4 zoekt nieuwe cast voor Beter Laat Dan Nooit (18 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen