Viola Holt biedt zich aan voor Beter Laat Dan Nooit

Viola Holt biedt zich aan voor het vervolg dat RTL 4 wil gaan maken op Beter Laat Dan Nooit. Ze ziet een kwartet met Tineke de Nooij, Astrid Engels en Gerda Havertong wel zitten. Dat heeft de 5 Uur Show-ster gezegd tegen Shownieuws. RTL 4 wil graag een tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit maken, maar dan niet met het kwartet uit de eerste serie afleveringen: Willibrord FrequinGerard CoxBarrie Stevens en Peter Faber. Holt is er wel voor te porren.

Shownieuws ondervroeg Holt hierover. Showdeskundige Dyantha Brooks: “Daar staat ze helemaal niet negatief tegenover, want ze heeft al gelijk een lijstje van dames met wie ze dat dan graag zou willen doen.

Holt heeft de showrubriek laten weten met wie ze dat zou willen doen: “Tineke de Nooij, Astrid Engels en Gerda Havertong, want dat zijn net als ik vrouwen met een verhaal die wat te vertellen hebben.

RTL heeft haar nog niet gevraagd. Wel is ze benaderd voor Expeditie Robinson. “Ik ben twee weken geleden nog gevraagd voor Expeditie Robinson, joh. Ik word 70! Dan ga je toch niet 24 uur op een paal in het water zitten?

Tegenwoordig werkt Holt in een kringloopwinkel. “Laat mij maar lekker in de luwte werken en ik hoef echt niet meer volop op de voorpagina’s van alle bladen te staan. Ik heb het gehad.”

Ik wil eigenlijk het liefst vergeten worden, weet je wel.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen